Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Brady la Dubai: Cred ca am facut cel mai bun joc de cand am venit aici

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Brady la Dubai: Cred ca am facut cel mai bun joc de cand am venit aici

Simona Halep a ajuns in finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Jennifer Brady, cu scorul 6-2, 6-0. continuă pe Antena3

Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala de la Dubai

Simona Halep 2 WTA) a avut nevoie de 62 de minute pentru a obtine calificarea in finala turneului de la Dubai. Romanca a cedat doar doua game-uri in fata americancei Jennifer Brady scor 6-2, 6-0) si a declarat ca a fost cel mai bun meci facut de ea la competitia de categorie Premier.

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Simona Halep a spulberat-o pe Jennifer Brady, in semifinala de la Dubai. Prima reactie a romancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady in semifinala turneului WTA Dubai 2020. UPDATE: Sunt foarte fericita! Va multumesc din suflet tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine!, a fost prima reactie a Simonei, la finalul partidei cu Jennifer Brady.

Jennifer Brady o asteapta pe Simona Halep in semifinale la Dubai

Jucatoarea americana Jennifer Brady a furnizat surpriza, joi, in sferturile de finala de la Dubai, turneu de 2. 9 de milioane dolari.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in semifinale la Dubai

Pentru Simona Halep semifinala disputata la Dubai a fost a doua din acest sezon competitional.

Simona Halep, calificare fantastica in finala la Dubai

Simona Halep este in finala la Dubai. in semifinale a spulberat-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0, dupa o ora si doua minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )