Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep, eliminata in primul tur la US Open de Maria Sharapova

Antena3 Antena3,
Simona Halep, eliminata in primul tur la US Open de Maria Sharapova

Simona Halep a fost eliminata de Maria Sharapova in primul tur la US Open. Romanca, numarul 2 mondial, a pierdut primul set, cu 4-6, l-a castigat dupa o revenire de senzatie pe cel de-al doilea, cu. continuă pe Antena3

Simona Halep, incantata de ora meciului cu Sharapova: E o veste buna pentru mine

Simona Halep va juca in aceasta noapte, de la ora 02:00, in primul tur la US Open, urmand sa o intalneasca in capul de afis al rundei inaugurale de la ultimul Grand Slam din acest.

Sharapova, multumita de evolutia sa din meciul cu Halep: Faptul ca am reusit sa revin, sa joc astfel, sa inving numarul 2 mondial in primul tur la US Open este extraordinar

Rusoaica Maria Sharapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, considera ca este extraordinar faptul ca a reusit sa revina la un turneu de Grand Slam si sa o invinga pe Simona Halep, locul 2 mondial, in primul tur la US Open, informeaza wtatennis. com.

VIDEO Sharapova, multumita de evolutia sa din meciul cu Halep: Faptul ca am reusit sa revin, sa joc astfel, sa inving numarul 2 mondial in primul tur la US Open este extraordinar

Rusoaica Maria Sharapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, considera ca este extraordinar faptul ca a reusit sa revina la un turneu de Grand Slam si sa o invinga pe Simona Halep, locul 2 mondial, in primul tur la US Open, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep joaca marti, dupa ora 2:00, cu Maria Sarapova in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 2. 00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie News. ro. Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

US Open: Johanna Konta, eliminata in primul tur. Britanica ar fi putut juca impotriva Simonei Halep in sferturi

Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, a fost invinsa, luni, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de sportiva Aleksandra Krunici din Serbia, locul 78 WTA, in primul tur al US Open, ultimul Gran Slam al anului, potrivit news. ro.

US Open: Angelique Kerber, detinatoarea trofeului, eliminata in primul tur de Naomi Osaka

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 6 WTA si favorita 6, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului US Open, competitie pe care a castigat-o anul trecut. Kerber a fost invinsa cu scorul de 6-3, 6-1 de japoneza Naomi Osaka, in varsta de 19 ani si ocupanta a locului 45 in clasamentul mondial, potrivit news. ro.

US Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur de Caroline Woznacki

Mihaela Buzarnescu, locul 133 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 7-5, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit news. ro.

Nadia Comaneci, anunt despre Simona Halep inainte de meciul cu Maria Sarapova de la US Open

Fosta gimnasta Nadia Comaneci este convinsa ca Simona Halep va ajunge numarul 1 si chiar va reusi sa castige un Grand Slem. Anuntul a fost facut de sportiva intr-un interviu pentru New York.

Presa internationala despre confruntarea Halep vs Sharapova: Un meci de primul tur care iti da sentimentul unei semifinale, un contrast minunat de stiluri; Simona ar putea profita de revenirea rusoaicei

Tragerea la sorti de la US Open a produs unul dintre cele mai interesante dueluri in prima runda a competitiei: Simona Halep o va infrunta pe Maria Sharapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 modial si beneficiara a unui wild card. Reactiile din presa internationala nu s-au lasat asteptate, meciul dintre cele doua jucatoare fiind descris ca o intalnire dramatica.

Simona Halep anunta cooptarea lui Andrei Pavel in echipa ei - Colaborarea cu Darren Cahill continua

Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat, marti, dupa ce a fost eliminata in primul tur al US Open, ca fostul tenismen Andrei Pavel va face parte din echipa ei tehnica. De asemenea, ea a precizat ca Darren Cahill ramane in continuare antrenorul ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )