Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep este in optimile de la WTA Wuhan, dupa o victorie la pas cu Barbora Strycova (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep este in optimile de la WTA Wuhan, dupa o victorie la pas cu Barbora Strycova (VIDEO)

Simona Halep, locul 6 WTA, s-a calificat in optimile turneului de la WTA Wuhan, dupa o victorie facila cu Barbora Strycova 34 WTA) in minimum de seturi, 6-3 6-2, si se pregateste acum sa dea peste Elena. continuă pe B1

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wuhan Open. Duel in premiera cu Elena Rybakina

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala la Wuhan Open. Dupa ce a invins-o pe Barbora Strycova cu 6-3, 6-2 in turul 2, numarul 6 WTA va juca impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA). Meciul se disputa miercuri, 25 spetembrie 2019, de la o ora care va fi anuntata ulterior. Simona Halep .

WTA Wuhan: Pliskova, victorie in doua seturi cu Anisimova; Bencic, eliminata (Programul optimilor)

Karolina Pliskova 2 WTA) a trecut fara emotii de americanca Amanda Anismova 29 WTA), scor 6-3, 6-3, obtinand calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Wuhan. Cap de serie numarul 7, Belinda Bencic a fost eliminata in turul doi de rusoaica Veronika Kudermetova 45 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti la Wuhan.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elena Rybakina, in optimi la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca in optimile de finala la Wuhan Open impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA), miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Simona Halep Elena .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Barbora Strycova, in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca impotriva sportivei Barbora Strycova locul 34 WTA), marti, 24 septembrie 2019, in jurul orei 7:00, in turul 2 la Wuhan Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Simona Halep Barbora Strycova, in turul .

Simona Halep a abandonat in optimile la Wuhan Open. A pus stop in primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30

Simona Halep Elena Rybakina este duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida este programata miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

WTA Wuhan: Simona Halep vs Barbora Strycova va avea loc marti, de la ora 06:00

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, de la ora 06:00, cu sportiva ceha Barbora Strycova, locul 34 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Simona Halep, aparitie de senzatie la gala de la Wuhan. Rochia rosie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis

Simona Halep va debuta, curand, la turneul de la Wuhan in proba de simplu. Pana atunci, insa, a facut senzatie cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucatoarelor, gazduita de organizatori in debutul competitiei. Simona Halep spera la castigarea trofeului de la Wuhan, dupa esecul de la US Open, cand a fost eliminata dupa .

Calcule. Simona Halep ataca podiumul mondial la Wuhan

Aflata la primul turneu dupa scurta participare la US Open, Simona Halep ar putea reveni pe podiumul clasamentului mondial printr-un concurs favrabil de rezultate in China.

WTA Wuhan: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Wuhan. Cele doua romance s-au impus in fata chinezoaicelor Qianhui TangXinyu Wang, scor 7-63), 4-6, 10-8, dupa o ora si 41 de minute de joc.

Simona Halep, victorie la turneul de la Wuhan (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a debutat cu o victorie in turneul WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2,828 milioane dolari, 6-3, 6-2 cu cehoaica Barbora Strycova, marti, in runda a doua a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )