Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatoruy de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Kateryna Kozlova in turul al treilea / Partida va avea loc duminica, dupa ora 21:00

Kateryna Kozlova 114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Barbora Strycova in turul doi; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Daria Gavrilova

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul 2, si Mihaela Buzarnescu 31 WTA), cap de serie 29, si-au aflat adversarele din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Numarul doi WTA o va intalni pe Barbora Strycova Cehia), in timp ce Buzarnescu va juca impotriva Dariei Gavrilova Australia).

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, vineri, dupa ce.

Cad capete la Indian Wells. Primele surprize de pe tabloul feminin o avantajeaza pe Simona Halep

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Indian Wells si pare sa aiba parte de sansa pe partea ei de tablou.

inca o dopata! Cine este jucatoarea pe care Simona Halep trebuie sa o invinga pentru a ajunge in optimi la Indian Wells

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa o victorie calra in faaa cehoaicei Barbora Strycova.

LIVE Simona Halep contra Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Vineri noapte transmitem live text, dupa ora 00:00, partida pe care Simona Halep o sustine in turul 2 la Indian Wells contra cehoaicei Barbora Strycova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep contra Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Vineri noapte transmitem live text, dupa ora 00:00, partida pe care Simona Halep o sustine in turul 2 la Indian Wells contra cehoaicei Barbora Strycova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, calificata in turul trei la Indian Weels. Cum a stapanit-o pe Barbora Strykova VIDEO

Cotata cu sansa a doua la trofeu, Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a se califica pentru a saptea oara in cariera in turul al treilea al turneului din desertul californian. Romanca, in continuare locul 2 WTA, a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova fara probleme majore, scor 6-2, [] .

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )