Libnet.ro
UNICEF

13:15

Simona Halep, pe Facebook: Va multumesc tuturor pentru incurajari, orice critica poate fi constructiva

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, pe Facebook: Va multumesc tuturor pentru incurajari, orice critica poate fi constructiva

Simona Halep a revenit zilele trecute in tara dupa eliminarea de la Wimbledon, competitie unde a fost invinsa in turul intai. Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari. Orice critica poate fi constructiva, a precizat Halep pe contul personal de Facebook. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre schimbarile dese de antrenori: Daca eu nu mai am contact vizual in timpul meciurilor, prefer sa ma opresc decat sa merg mai departe fara nici un sens

Simona Halep a dezvaluit motivul pentru care a incheiat colaborarea cu antrenorul Victor Ionita. Sportiva a declarat pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor ca a simtit ca nu mai are un contact vizual cu.

Alexis Tsipras, prima declaratie dupa referendum: Le multumesc tuturor celor care au votat NU, astazi sarbatorim victoria democratiei. Vrem continuarea negocierilor cu UE. Putem avea o solutie viabila doar daca restructuram datoria

Premierul grec Alexis Tsipras a facut, duminica, la aproape 5 ore de la inchiderea urnelor pentru referendumul de duminica, prima declaratie: Vreau sa le multumesc tuturor celor care au votat NU. ) Noi grecii am luat o decizie foarte curajoasa saptamana trecuta si sunt perfect constient de mandatul pe care mi l-ati dat, de a gasi o solutie viabila in negocierile cu creditorii internationali. Intrebarea daca Grecia ramane sau nu in Europa trebuie sa o inlaturam din orice discutie. Oamenii vor o Europa a democratiei. Maine Grecia va merge inainte cu negocierile si va cauta o solutie sanatoasa. Vrem continuarea negocierilor cu UE. Putem avea o solutie viabila doar daca restructuram datoria.

Simona Halep si specificul national: abuzul prin sfaturi

Simona Halep este o tinara de 23 de ani, care, in timp ce mergea la scoala, se pregatea totodata sa devina marea sportiva care este astazi. Simona Halep a facut in ultimii ani pentru Romania mai mult, infinit mai mult, decit orice minister sau orice campanie de imbunatatire a imaginii Romaniei in lume. Simona Halep ne-a ajutat psihologic sa nu ne pierdem mintile de rusinea politica a ultimilor ani. Simona Halep a iesit, ca o implinire paradoxala, din ruinele unei tari bombardate la nivel moral. Si totusi ea este azi sfatuita, criticata, abuzata psihologic de o mare parte a presei din Romania. E o greseala, o nedreptate si o dovada in plus ca ceva esential e putred in patrie.

Simona Halep, mesaj pentru cei care au incurajat-o, dar si pentru cei care au criticat-o pentru Wimbledon: I AM powered by Romania

Simona Halep a transmis un mesaj celor care au incurajat-o, dar si celor care au criticat-o dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon, printr-o postare pe pagina personala de Facebook. Jucatoarea de tenis a.

Simona Halep: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog

Aflata intr-un moment mai delicat al carierei, Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru gsp. ro, despre tot ceea ce o framanta. De asemenea, numarul trei WTA a vorbit si despre cei care o critica si despre ceea ce asteapta in urmatoarea perioada. Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog - Simona Halep.

Simona Halep ia o pauza prelungita: Voi face doar pregatire fizica. Acum sunt obosita mental, voi merge la Constanta pentru a-mi reveni

Simona Halep a revenit in tara, la o saptamana de la esecul inregistrat la Wimbledon. Tenismena romanca a fost eliminata din primul tur la acest turneu si a hotarat sa nu participe la competitiile de la.

Pe ce loc va ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Eliminata inca din primul tur, dupa ce in 2014 ajungea sa dispute faza semifinalelor, Simona Halep ramane la mana rezultatelor pentru pozitia sa in clasamentul mondial dupa turneul de la Wimbledon din acest an. Intrebarea este pana unde va cobori Halep, daca va fi vorba de o coborare.

Editorial devastator pentru Simona Halep

Am convingerea ca simbata dimineata foarte multi amatori de sport au mers la chiosc sa isi cumpere Gazeta Sporturilor, pentru a putea citi interviul dat ziarului nostru de Simona Halep. Pret exemplar, 2 lei.

Simona Halep il pune la punct pe Ilie Nastase

Simona Halep raspunde ferm criticilor dupa ce a refuzat sa joace pentru Romania la Fed Cup in Canada. Pe lista se afla si Ilie Nastase. Am fost afectata de ce s-a intamplat si unde s-a ajuns. Si ca.

Simona Halep, DEZVALUIRI. De ce a schimbat atat de des antrenorul si ce planuri are pentru turnee

Simona Halep a explicat schimbarile dese de antrenori si incetarea colaborarii cu Victor Ionita. Sportiva a spus ca nu s-a hotarat daca va continua colaborarea cu Daniel Dobre si a dezvaluit ce planuri are in turnee.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )