Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep, mesaj pentru cei care au incurajat-o, dar si pentru cei care au criticat-o pentru Wimbledon: I AM powered by Romania

B1 B1,
Simona Halep, mesaj pentru cei care au incurajat-o, dar si pentru cei care au criticat-o pentru Wimbledon: I AM powered by Romania

Simona Halep a transmis un mesaj celor care au incurajat-o, dar si celor care au criticat-o dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon, printr-o postare pe pagina personala de Facebook. Jucatoarea de tenis a. continuă pe B1

Simona Halep: N-am nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara

Dupa o perioada mai putin fasta si eliminarea rapida de la Wimbledon, Simona Halep vorbeste despre criticile care i-au fost aduse.

Simona Halep: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog

Aflata intr-un moment mai delicat al carierei, Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru gsp. ro, despre tot ceea ce o framanta. De asemenea, numarul trei WTA a vorbit si despre cei care o critica si despre ceea ce asteapta in urmatoarea perioada. Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog - Simona Halep.

Simona Halep si specificul national: abuzul prin sfaturi

Simona Halep este o tinara de 23 de ani, care, in timp ce mergea la scoala, se pregatea totodata sa devina marea sportiva care este astazi. Simona Halep a facut in ultimii ani pentru Romania mai mult, infinit mai mult, decit orice minister sau orice campanie de imbunatatire a imaginii Romaniei in lume. Simona Halep ne-a ajutat psihologic sa nu ne pierdem mintile de rusinea politica a ultimilor ani. Simona Halep a iesit, ca o implinire paradoxala, din ruinele unei tari bombardate la nivel moral. Si totusi ea este azi sfatuita, criticata, abuzata psihologic de o mare parte a presei din Romania. E o greseala, o nedreptate si o dovada in plus ca ceva esential e putred in patrie.

Simona Halep, pe Facebook: Va multumesc tuturor pentru incurajari, orice critica poate fi constructiva

Simona Halep a revenit zilele trecute in tara dupa eliminarea de la Wimbledon, competitie unde a fost invinsa in turul intai. Vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari. Orice critica poate fi constructiva, a precizat Halep pe contul personal de Facebook.

Simona Halep va ramane pe locul 3! Wozniacki era ultima care ii putea lua pozitia pe podium

Eliminata din primul tur de la Wimbledon, Simona Halep ar fi putut sa alunece de pe locul 3 pana pe locul 6 in clasamentul WTA. insa urmaritoarele ei s-au impiedicat la randul lor, asa ca Simona Halep va fi pe locul 3 in lume si de saptamana viitoare.

Simona Halep, la revenirea in tara: Nu sunt deloc jos din punct de vedere mental. Normal ca voi juca la FedCup

Simona Halep a revenit in tara dupa eliminarea de la Wimbledon si a vorbit despre momentul pe care il traverseaza si despre ceea va face in urmatoarea perioada. Nu sunt deloc jos din punct de vedere mental. Normal ca voi juca la FedCup. Nu ma asteptam sa pierd in primul la Wimbledon, a precizat Simona.

Pe ce loc va ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Eliminata inca din primul tur, dupa ce in 2014 ajungea sa dispute faza semifinalelor, Simona Halep ramane la mana rezultatelor pentru pozitia sa in clasamentul mondial dupa turneul de la Wimbledon din acest an. Intrebarea este pana unde va cobori Halep, daca va fi vorba de o coborare.

Simona Halep, despre schimbarile dese de antrenori: Daca eu nu mai am contact vizual in timpul meciurilor, prefer sa ma opresc decat sa merg mai departe fara nici un sens

Simona Halep a dezvaluit motivul pentru care a incheiat colaborarea cu antrenorul Victor Ionita. Sportiva a declarat pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor ca a simtit ca nu mai are un contact vizual cu.

Editorial devastator pentru Simona Halep

Am convingerea ca simbata dimineata foarte multi amatori de sport au mers la chiosc sa isi cumpere Gazeta Sporturilor, pentru a putea citi interviul dat ziarului nostru de Simona Halep. Pret exemplar, 2 lei.

Clasament WTA dupa Wimbledon: Schimbari majore in TOP 10. Ce locuri ocupa Simona Halep si Williams

Turneul de la Wimbledon aduce schimbari majore in clasamentul WTA in top 10, dupa ce mai multe jucatoare, printre care si Simona Halep, nu si-au putut apara punctele cucerite anul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )