Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea. continuă pe B1

Simona Halep a confirmat, intr-o postare pe Instagram, ca va participa la Roland Garros

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a anuntat, intr-o postare pe contul personal de Instagram, ca va participa la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a facut din Serena Williams numarul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep si despre viitorul ei.

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, in bratele lui barbat inainte de Roland Garros. Cum i-a surprins antrenorul sau (FOTO)

Simona Halep asteapta cu nerabdare sa joace la Roland Garros, iar inainte de primul meci incearca sa se relaxeze in timp ce se antreneaza. Sportiva a facut sambata dimineata un.

Simona Halep, in bratele unui barbat inainte de Roland Garros. Cum i-a surprins antrenorul sau (FOTO)

Simona Halep asteapta cu nerabdare sa joace la Roland Garros, iar inainte de primul meci incearca sa se relaxeze in timp ce se antreneaza. Sportiva a facut sambata dimineata un.

Patrick Mouratoglou: In mod categoric, Simona Halep are potential pentru a castiga un Grand Slam

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a acordat un interviu treizecizero. ro, in care a vorbit despre editia din acest an de la Roland Garros. Patrick este de parere ca Simona Halep are toate armele pentru a castiga un Grand Slam chiar la Paris), in timp ce in turneul masculin Rafael Nadal este mare favorit la cucerirea trofeului.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Simona Halep spera la primul sau titlu de Grand Slam. Romanca incepe in forta turneul de la Roland Garros |Corespondenta speciala

Simona Halep va juca maine cu slovaca Jana Cepelova. intre timp, Simona se antreneaza zilnic, iar glezna dreapta, unde a fost accidentata, se comporta tot mai bine.

Simona Halep, surpriza uriasa inainte de debutul la Roland Garros

Simona Halep25 de ani) se simte bine la antrenamentele derulate pe arenaPhilippe Chatrier, astfel ca asteapta cu mare incredere primul meci de laRoland Garros, contra sportivei.

Roland Garros 2017- Cand debuteaza Simona Halep pe zgura pariziana. Ziua si ora meciului cu Jana Cepelova

Simona Halep este una dintre principalele favorite la castigarea trofeului de la Roland Garros, in ciuda faptului ca este usor accidentata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )