Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a facut marele anunt. A spus-o chiar in timpul US Open

Playtech Playtech,
Simona Halep a facut marele anunt. A spus-o chiar in timpul US Open

Turneul de GrandSlam, US Open este in plina desfasurare, dar pe tabloul principal numele Simonei Halep nu se regaseste, asta dupa ce sportiva romanca anunta ca nu va participa, datorita actualei situatii de criza, si in urma conditiilor draconice impuse de organizatorii turneului american. Simona Halep a facut marele anunt Simona Halep a decis sa . continuă pe Playtech

Simona Gherghe a facut marele anunt. Vestea de ultima ora: ce se intampla cu Mireasa

Simona Gherghe a facut anuntul mult asteptat. Ce se intampla cu noul sezon al show-ului Mireasa? Fanii sunt in extaz. Simona Gherghe, anunt despre emisiunea Mireasa Cunoscuta fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct revine pe micile ecrane. Dupa o pauza de un an si jumatate, aceasta isi va face aparitia in locul Dianei Dumitrescu la .

Marele Boris Becker o critica iar pe Simona Halep: Asta trebuia sa faca si ea

Boris Becker, unul dintre cei mai titrati jucatori din istoria tenisului, vine cu o noua declaratie dura la adresa Simonei Halep. De aceasta data, germanul este deranjat de lipsa de atitudine a Simonei Halep in lupta pentru drepturile jucatoarelor. Asta in contextul in care Novak Djokovic, fostul elev al lui Becker, a facut un prim .

Simona Halep, vestea finalului de sezon! Ce urmeaza pentru sportiva din Romania

Simona Halep a decis sa nu participe la US Open 2020, din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. in schimb, jucatoarea de pe locul 2 mondial se pregateste intens pe zgura. Primul ei turneu dupa aceasta noua pauza va fi la Roma, incepand cu 14 septembrie. Dar cel mai important obiectiv ramas in 2020 .

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica de pe piata. Cum arata bolidul de peste 150.000 de euro (FOTO)

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a cumparat o masina electrica de peste 150. 000 de euro. Jucatoarea de tenis de 28 de ani a aparut la un antrenament in Bucuresti cu unPorsche Taycan. Simona.

Simona Halep: Ma simt ciudat, dar nu regret ca nu m-am dus la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca i se pare ciudat faptul ca nu participa la US Open, dar considera ca a fost o decizie buna si a precizat ca nu are regrete.

Simona Halep pe lista participantelor la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep se regaseste pe lista jucatoarelor care si-au anuntat prezenta la turneul de la Roland Garros, competitie care va debuta la finalul lunii septembrie.

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume. Cati bani a scos din cont

Simona Halep si-a luat cea mai scumpa masina electrica din lume. Romanca a dat peste 150. 000 euro pe masina.

Digisport: Ce achizitie pentru Simona Halep! Numarul 2 mondial si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume

Jucatoarea de tenis s-a afisat in Bucuresti cu un Porsche Taycan, un bolid electric al carui pret depaseste 150. 000 de euro. Conform AntenaSport, Halep a aparut cu automobilul electric la un antrenament desfasurat in Bucuresti.

Andra a facut un anunt extrem de important. Decizia radicala luata acum

Sotia lui Catalin Maruta a elucidat misterul. Andra a facut un anunt despre decizia luata in perioada pandemiei. Anuntul important facut de Andra. Ce decizie a luat Un zvon precum ca Andra ar fi insarcinata pentru a treia oara a facut inconjurul presei, zilele trecute, insa, alarma a fost o alarma falsa. Sincera, Andra a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )