Libnet.ro
UNICEF

00:06

Simona Halep, Favorita Fanilor in circuitul WTA pentru al treilea an consecutiv

Antena3 Antena3,
Simona Halep, Favorita Fanilor in circuitul WTA pentru al treilea an consecutiv

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favorita a Fanilor in circuitul WTA, a anuntat, vineri, site-ul oficial al asociatiei. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep, favorita fanilor pentru al treilea sezon consecutiv

Simona Halep, locul 4 mondial, a fost aleasa pentru a treia oara la rand favorita fanilor intr-un sezon, intr-o ancheta realizata de WTA.

Halep, favorita fanilor in WTA, al treilea an consecutiv. Surpriza pe locul doi: cine a fost aproape sa o detroneze

Simona Halep ramane jucatoarea favorita a fanilor tenisului feminin, pentru al treilea an consecutiv, insa lupta pentru trofeul WTA Fan Favorite a fost una extrem de stransa in 2019, anunta site-ul oficial al circuitului.

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

Simona Halep si Patricia Tig, in finala pentru lovitura anului in WTA

Despartite de 109 pozitii in clasamentul mondial, Simona Halep 28 ani, 4 WTA) si Patricia Tig 25 ani, 113 WTA) se lupta in finala anchetei WTA care va desemna cea mai frumoasa lovitura a sezonului 2019 in tenisul feminin.

Simona HALEP, dezvaluiri BOMBA despre relatia cu antrenorul Daniel Dobre

Simona Halep a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai lucreaza cuantrenorul Daniel Dobre. Darren si-a dorit mult sa continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem sa simt nevoia.

Anuntul FABULOS al WTA pentru Simona HALEP: Ea este NUMARUL 1

Simona Halep a ramas preferata fanilor chiar daca nu mai este locul 1 mondial. Potrivit unui clasament WTA, romanca a fost aleasa pentru al treilea an consecutiv favorita fanilor.

Fanii au votat! Simona Halep, cea mai iubita jucatoare din circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favori.

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

Simona Halep, despre zvonurile din ultima perioada: Este deranjant! Ce spune despre data nuntii cu Toni Iuruc

Simona Halep a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. Ulterior, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, interviu in care a discutat despre viata sa personala si despre zvonurile din ultima vreme. Simona Halep, despre nunta cu Toni Iuruc Simona Halep nu a adus niciodata in prim-plan viata sa persoana, .

Veste proasta pentru Simona Halep. Primul ei antrenor a suferit un infarct. in ce stare se afla acum

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Vestile din aceasta joi nu au fost deloc bune pentru sportiva, dupa ce a aflat ca barbatul trece prin momente critice. Din primele informatii facute publice, cel care i-a calauzit primii pasi Simonei Halep in tenis a fost preluat de urgenta de catre medicii din Constanta .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )