Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste proasta pentru Simona Halep. Primul ei antrenor a suferit un infarct. in ce stare se afla acum

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru Simona Halep. Primul ei antrenor a suferit un infarct. in ce stare se afla acum

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Vestile din aceasta joi nu au fost deloc bune pentru sportiva, dupa ce a aflat ca barbatul trece prin momente critice. Din primele informatii facute publice, cel care i-a calauzit primii pasi Simonei Halep in tenis a fost preluat de urgenta de catre medicii din Constanta . continuă pe Playtech

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Ilie Nastase si sfatul pentru Simona Halep: Sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam

Fost lider mondial, Ilie Nastase a discutat despre situatia in care se gaseste tenisul romanesc, acesta fiind de parere, printre altele, ca Simona Halep ar trebui sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam.

Veste proasta pentru Dacia: ce se intampla cu inmatricularile din Romania

Din aceasta toamna, Dacia are un rival mai puternic in Ford, care a anuntat modelul Puma. Cum incheie insa compania acest an, inainte sa vina cu noile modele din 2020 si 2021? Dacia Duster.

Simona Halep, despre zvonurile din ultima perioada: Este deranjant! Ce spune despre data nuntii cu Toni Iuruc

Simona Halep a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. Ulterior, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, interviu in care a discutat despre viata sa personala si despre zvonurile din ultima vreme. Simona Halep, despre nunta cu Toni Iuruc Simona Halep nu a adus niciodata in prim-plan viata sa persoana, .

Simona HALEP, dezvaluiri BOMBA despre relatia cu antrenorul Daniel Dobre

Simona Halep a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai lucreaza cuantrenorul Daniel Dobre. Darren si-a dorit mult sa continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem sa simt nevoia.

Simona Halep si explicatia pentru despartirea de Daniel Dobre: Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui

La sfarsitul lunii noiembrie, Simona Halep a anuntat despartirea de Daniel Dobre, cel care i-a fost alaturi in anul 2019. Campioana de la Wimbledon a explicat care a fost motivul pentru care a incetat colaborarea cu antrenorul roman. Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai stia cum sa ma abordeze, a spus Halep.

VIDEO Simona Halep si Patricia Tig, in finala sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a lui 2019

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig se afla printre finalistele sondajului pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2019 in circuitul profesionist de tenis, realizata pe site-ul WTA, alaturi de poloneza Iga Swiatek si de ucraineanca Elian Svitolina.

WTA: Simona Halep, nominalizata in ancheta pentru favorita fanilor

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in ancheta pentru favorita fanilor. Romanca de pe locul 4 WTA poate castiga un al treilea titlu de favorita a fanilor, dupa cele din 2017 si 2018.

Simona Halep si Patricia Tig, in finala pentru lovitura anului in WTA

Despartite de 109 pozitii in clasamentul mondial, Simona Halep 28 ani, 4 WTA) si Patricia Tig 25 ani, 113 WTA) se lupta in finala anchetei WTA care va desemna cea mai frumoasa lovitura a sezonului 2019 in tenisul feminin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )