Libnet.ro
UNICEF

08:15

SIMONA HALEP e in finala de la WTA DOHA! Revenire de senzatie in duelul cu Svitolina... Sportiva momentului a reusit o lovitura COLOSALA (VIDEO)

B1 B1,
SIMONA HALEP e in finala de la WTA DOHA! Revenire de senzatie in duelul cu Svitolina... Sportiva momentului a reusit o lovitura COLOSALA (VIDEO)

Simona Halep s-a impus in compania Elinei Svitolina, 6-3 / 3-6 / 6-4, la capatul unui meci absolut nebun, in care sportiva noastra a revenit de la 1-4 in decisiv si si-a adjudecat victoria. in finala turneului qa. continuă pe B1

Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Pentru a 34-a oara in cariera Simona Halep va disputa o finala in circuitul WTA, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina dupa un meci aprig incheiat dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4. In decisiv Halep a revenit de la 1-4! .

WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibila a razboinicei - Simona Halep, n finala dupa ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina n decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

Simona Halep ne-a oferit inca un meci dramatic, o partida menita sa o incarce pozitiv pe jucatoarea noastra din punct de vedere mental. La 4-1 pentru Elina Svitolina in decisiv, Simona a salvat trei mingi de break, iar de aici a inceput revenirea formidabila: a legat cinci game-uri la rand si a invins-o pe sportiva din Ucraina dupa un thriller de doua ore si sapte minute 6-3, 3-6, 6-4). inclestarea teribila este perfect infatisata de numarul total al punctelor castigate: 97-97. Halep este in finala la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Angelique Kerber si Elise Mertens.

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

Simona Halep trece de Julia Goerges in doua seturi, dar fostul lider mondial a muncit pe branci pentru calificare

Simona Halep 3 WTA) si-a continuat parcursul bun in turneul de tenis de la Doha, Qatar, a trecut de Julia Goerges 16 WTA), 7-6 1), 7-6 6), si s-a calificat in semifinalele competitiei.

FOTO Cine este ucrainenaca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha.

FOTO Cine este ucraineanca pe care Simona Halep o intalneste azi la Doha si care este pasiunea ei secreta

Simona Halep revine azi pe teren, dupa prestatia remarcabila de la Fed Cup, si va juca direct in optimile turneului de la Doha.

Simona Halep s-a calificat in finala Qatar Open, dupa o revenire interzisa cardiacilor

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6,.

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1).

WTA Doha: Simona Halep vs Julia Goerges 7-6(1), 7-6(6)/ Testata serios nainte de duelul cu Svitolina din semifinale

Simona Halep a fost testata serios de Julia Goerges atat fizic, cat mai ales mental), numarul trei mondial castigand o partida dificila, decisa dupa doua tiebreak-uri la 1 si la 6). Timp de doua ore si un minut, cele doua jucatoare au aruncat in lupta tot ce au avut in termobag, inclusiv erorile nefortate 25 Halep, 41 Goerges). Simona ajunge in semifinale la Doha, acolo unde o va intalni vineri pe Elina Svitolina sportiva din Ucraina a triumfat in ultimele trei meciuri directe).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )