Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep: A fost dificil sa iau decizia de a nu juca la New Haven

Antena3 Antena3,
Simona Halep: A fost dificil sa iau decizia de a nu juca la New Haven

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, a declarat ca decizia de a nu juca la turneul de al New Haven Connecticut) a fost una dificil de luat. Dimineata luni dimineata, n. continuă pe Antena3

Simona Halep, despre retragerea de la New Haven: Mi-a fost dificil sa iau decizia de a nu juca, dar trebuie sa ma odihnesc'

Dupa doua saptamani foarte intense, in care a castigat titlul la Montreal si a jucat finala la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) a acuzat dureri la tendonul lui Ahile de la piciorul drept si a fost fortata sa renunte la turneul Premier de la New Haven. Liderul mondial a declarat ca a fost foarte dificil sa ia decizia de a nu juca la competitia din Connecticut SUA), dar a precizat ca are nevoie de odihna.

Simona Halep s-a retras de la New Haven din ratiuni medicale

Asa cum era de asteptat Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va evolua in turneul de la New Haven, in ultima saptamana dinaintea US Open.

Cum a reactionat Simona Halep cand a fost intrebata de ce i se spuneMoney

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati, fiind invinsa de Kiki Bertens, din Olanda, dupa un meci in trei seturi.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

VIDEO Simona Halep s-a retras de la New Haven: care e explicatia oficiala

Dupa doua saptamani grele, la Montreal si Cincinnati, era de asteptat ca Simona Halep sa isi ia o pauza inainte de US Open.

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

Simona Halep, DECLARATIA care schimba tot: De ce ea ia totul?

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de.

LIVETEXT, ora 21.00 Simona Halep vs Kiki Bertens. Liderul WTA e la un pas de al 19-lea trofeu din cariera

Simona Halep va juca a doua finala consecutiva in circuitul WTA, dupa ce saptamana trecuta a triumfat la Montreal.

ANALIZA Sezon de Oscar pentru Simona Halep: de ce 2018 e cel mai bun an din cariera jucatoarei noastre

Simona Halep va juca in aceasta seara la Cincinnati a sasea finala din 2018 si a ridicat mult stacheta in acest an. Indiferent de ce se va intampla mai departe, sezonul acesta este cel mai bun al jucatoarei din Constanta.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Cincinnati

Pentru a doua saptamana la rand Simona Halep va disputa finala unui turneu de categorie WTA Premier 5. Dupa titlul obtinut la Montreal in Canada de aceasta data lidera mondiala va juca pentru trofeul de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )