Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep: A fost foarte greu, tremur. A fost ca un roller-coaster

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: A fost foarte greu, tremur. A fost ca un roller-coaster

Simona Halep, locul 1 WTA, care s-a calificat joi in premiera in finala Australian Open, a declarat ca meciul cu Angelique Kerber a fost extrem de greu si inca tremura, subliniind ca si-a propus ca in ultimul act sa fie mai curajoasa. continuă pe Hotnews

Simona Halep, PRIMELE DECLARATII dupa CALIFICAREA iN FINALA de la Australia Open: A fost foarte greu, tremur. A fost un meci ca un montagne rousse

Drumul Simonei Halep continua la Australian Open. Romanca s-a calificat in finala turneului de la Melbourne si este la un pas de primul sau titlu de grand slam din cariera. Simona a castigat.

VIDEO Simona Halep: Tremur si acum! Sunt mandra de mine

Simona Halep a fost itnervievata pe teren dupa partida extraordinara din semifinale cu Angelique Kerber. Romanca va juca sambata in finala cu daneza Caroline Wozniacki.

Cum poate Simona Halep sa piarda locul 1 in clasamentul WTA. Scenariul care da fiori romancei

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, egaland cea mai buna performanta a sa la acest turneu. Pe langa miza depasirii performantei, Simona Halep mai are si alte.

VIDEO EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, agresivitate, emotii, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata de la Australian Open, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. O alta miza secundara ce-i drept pe langa trofeul de la Antipozi) este locul intai din clasamentul WTA: vom avea o finala imensa din toate punctele de vedere.

SONDAJ Va castiga Simona Halep Australian Open, primul Grand Slam din cariera?

Sambata, Simona Halep va juca a treia finala de Grand Slam din cariera, dupa cele pierdute anii trecuti. Prezenta istorica din finala de la Australian Open ii va da atat sansa de a castiga un mare turneu, cat si pe cea de a-si pastra locul 1 in clasament, in fata adversarei Caroline Wozniacki. Participa la sondajul HotNews. ro: Va reusi Halep sa castige, in Australia, primul Grand Slam din cariera sa?.

Simona Halep: O respect mult pe Wozniacki! Daneza a castigat lejer ultimul meci direct

Simona Halep va juca sambata dimineata in finala de la Australian Open impotriva danezei Carolina Wozniacki, locul 2 WTA.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa calificare: Totul a mers conform planului

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat miercuri, dupa calificarea in semifinalele de la Australian Op.

LIVETEXT Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova in sferturile de finala

In cautarea primului Grand Slam al carierei, Simona Halep joaca impotriva Karolinei Pliskova, locul 6 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open.

VIDEO Simona Halep a invins-o categoric pe Naomi Osaka, in optimile de la Australian Open

Simona Halep, locul 1 WTA, a invins-o luni, in doua seturi 6-3, 6-2), in optimile de finala la Aust.

Simona Halep joaca in aceasta dimineata cu Naomi Osaka, in optimile turneului de la Melbourne

Simona Halep, locul 1 WTA, va evolua luni, in al patrulea meci de pe arena Margaret Court din Melbou.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )