Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Simona Halep a invins-o categoric pe Naomi Osaka, in optimile de la Australian Open

România Liberă România Liberă,
VIDEO Simona Halep a invins-o categoric pe Naomi Osaka, in optimile de la Australian Open

Simona Halep, locul 1 WTA, a invins-o luni, in doua seturi 6-3, 6-2), in optimile de finala la Aust. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open

Simona Halep, locul 1 WTA, a invins-o sambata, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Da.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

VICTORIE, SIMONA HALEP! Meci de Hollywood pentru optimile de la Australian Open (VIDEO, FOTO)

Meci de Hollywood pentruSimona Halep, locul 1 WTA, care s-a calificat inoptimi de la Australian Open, dupa ce a trecut deamericanca Lauren Davis, 24 de ani, 76 WTA, scor 4-6, 6-4, 15-13,.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale Australian Open. E neinvinsa in fata acesteia si a obtinut un mare avantaj la Melbourne

Simona Halep a trecut cu bine de intalnirea cu Lauren Davis si s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Naomi Osaka: Turneul acesta e ca un maraton pentru mine. Nu ma asteptam sa ajung asa departe

Simona Halep a fost intervievata pe teren imediat dupa victoria cu Naomi Osaka din optimile de finala ale Australian Open.

Simona Halep joaca in aceasta dimineata cu Naomi Osaka, in optimile turneului de la Melbourne

Simona Halep, locul 1 WTA, va evolua luni, in al patrulea meci de pe arena Margaret Court din Melbou.

Presa internationala, dupa meciul liderului mondial: Simona Halep invinge si convinge

Simona Halep invinge si convinge, a titrat publicatia sportface. it, dupa sucesul romancei in fata japonezei Naomi Osaka, in optimile de finala ale Australian Open.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne n. r. 2014 si 2015), insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )