Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep a fost nominalizata la Premiul Inimii pentru evolutia sa remarcabila

Antena3 Antena3,
Simona Halep a fost nominalizata la Premiul Inimii pentru evolutia sa remarcabila

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, laHeart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din. continuă pe Antena3

Fed Cup: Simona Halep, nominalizata la Heart Award pentru evolutia din meciul cu Cehia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, la Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Greta Thunberg, adolescenta activista din Suedia, nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace

Greta Thunberg, fondatoarea miscarii protestelor tinerilor pentru clima si a carei poveste a devenit virala dupa ce la numai 16 ani a tinut un discurs in fata participantilor la Forumul Economic Mondial din Davos la inceputul anului, a fost nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace, chiar inaintea unui protest care este anuntat in peste 105 tari, relateaza The Guardian.

LiveText Simona Halep vs Marketa Vondrousova 2-4

Pentru a patrunde printre cele mai bune opt jucatoare de la Indian Wells calificare in sferturi), Simona Halep trebuie sa treaca de Marketa Vondrousova Cehia, 19 ani, locul 61 WTA). Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul WTA. Partida din optimile competitiei de categorie Premier Mandatory va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep a pierdut si locul 2 in clasamentul WTA

Anul nu a inceput deloc bine pentru Simona Halep. Jucatoarea a pierdut prima pozitie in clasamentul WTA, iar in urma eliminarii de la Indian Wells, Halep va cobori cel putin pe locul 3 WTA. Simona, cap de serie numarul 2, a fost invinsa, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, de Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. in aceeasi faza a competitiei, japoneza Naomi Osaka, liderul WTA, a fost eliminata de sportiva elvetiana Belinda Bencic, numarul 23 mondial, aceasta din urma impunandu-se cu scorul de 6-3, 6-1.

Simona Halep si-a gasit antrenor interimar. A ales un roman si incep pregatirea saptamana viitoare

Simona Halep si-a ales un antrenor interimar. Cel mai probabil, de saptamana viitoare va incepe pregatirea cu Daniel Dobre, anunta Gazeta Sporturilor. Informatia a fost preluata de presa sportiva luni dupa-amiaza in urma anuntului facut de capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Florin Segarceanu, pentru postul de televiziune Telekom Sport. Colaborarea Simonei Halep [] .

Simona Halep, dupa eliminarea de la Indian Wells: Am plans in vestiar. Sufar dupa fiecare infrangere si cred ca este un lucru bun

Simona Halep a parasit in optimi competitia de la Indian Wells, dupa ce a fost invinsa de Marketa Vondrousova, scor 6-2, 3-6, 6-2. Dezamagita dupa esecul suferit, romanca a dezvaluit, la conferinta de presa, ca a plans in vestiar. Am plans in vestiar dupa mult timp, pentru ca am pierdut. Sufar dupa fiecare infrangere si cred ca este un lucru bun, a spus Halep.

Digi Sport: Simona Halep a izbucnit in lacrimi. Ce s-a intamplat la vestiare, dupa ce a fost eliminata de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Indian Wells, dupa 2-6, 6-3, 2-6 cu Marketa Vondrousova si va cobori pe locul 3 WTA incepand de luni. Sportiva noastra a fost extrem de dezamagita dupa esecul de ieri si a dezvaluit, la conferinta de presa, ca a izbucnit in lacrimi.

Simona Halep coboara in clasamentul WTA, dupa Indian Wells. Cum va arata clasamentul si ce urmeaza pentru sportiva noastra

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Indian Wells, dupa2-6, 6-3, 2-6 cu Marketa Vondrousova. Sportiva din Constanta spera sa aiba un parcurs cat mai lung la Indian Wells,.

Simona Halep, reactie fabuloasa cand a fost intrebata daca are de gand sa se mute vreodata din Romania

Inaintea meciului din optimile de finala de la Indian Wells, cu Marketa Vondrousova, Simona Halep a fost chestionata despre varianta de a alege sa se mute in alta tara.

Cum o poate ajuta Bianca Andreescu pe Simona Halep sa ramana pe podiumul tenisului feminin mondial

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells si va pierde locul doi mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )