Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum o poate ajuta Bianca Andreescu pe Simona Halep sa ramana pe podiumul tenisului feminin mondial

Adevărul Adevărul,
Cum o poate ajuta Bianca Andreescu pe Simona Halep sa ramana pe podiumul tenisului feminin mondial

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells si va pierde locul doi mondial. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu, victoriile, yoga si cat de mult o ajuta meditatia in cariera

Tanara canadiana de origine romana Bianca Andreescu, care face senzatie in tenisul feminin mondial in acest inceput de sezon, a dezvaluit cum foloseste yoga si meditatia pentru a imbunatati aspectul mental al jocului sau, ea reusind sa invinga adversare mult mai bine cotate, scrie site-ul WTA.

VIDEO Bianca Andreescu, demonstratie de tenis cu Garbine Muguruza (6-0, 6-1)

Bianca Andreescu are un parcurs de vis la Indian Wells, competitie unde a trecut in sferturi de Garbine Muguruza. Meciul a fost unul scurt, de doar 52 de minute, Bianca cedand doar un singur game!), scor 6-0, 6-1.

Parcurs de SENZATIE pentru Bianca Andreescu! Tenismena canadiana de origine romana marsaluieste spre varful clasamentului WTA

Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romana, este protagonista unei ascensiuni impresionante in ierarhia WTA, ajungand pe pozitia a 37-a in clasamentul virtual, potrivit ziare. com. Clasamentul WTA.

Bianca Andreescu a dezvaluit unul dintre secretele sale: Fac asta in fiecare zi, de la 12 ani!

Bianca Andreescu este una dintre revelatiile actualului sezon din tenisul feminin, ea reusind sa ajunga in Top 50 WTA.

Bianca Andreescu explica succesul fantastic cu Garbine Muguruza. Cum a reusit sa o surclaseze pe canadianca

Bianca Andreescu a facut meciul carierei in sferturile turneului de la Indian Wells, unde a invins-o clar pe Garbine Muguruza.

Bianca Andreescu isi continua parcursul triumfal la Indian Wells; A eliminat-o in sferturi pe Muguruza in 52 de minute

Sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 60 WTA, s-a calificat in semifinale la Indian Wells, dupa ce a trecut de spaniola Garbine Muguruza, locul 20 mondial si fost numar 1 WTA, in doar 52 de minute, anunta News. ro.

inca o victorie entuziasmanta pentru Bianca Andreescu! Canadianca si-a spulberat adversara in mai putin de o ora

Bianca Andreescu face un turneu excelent la Indian Wells, unde a urcat in optimi, cea mai buna performanta a ei la o competitie de calibru.

Digisport: Naomi Osaka e dezvaluit de ce vrea sa planga si la Indian Wells + in ce conditii o poate depasi Simona Halep

Naomi Osaka este jucatoarea cu care in acest moment se lupta Simona Halep pentru locul 1 in lume. Actual lider mondial, Osaka a explicat intr-o postare in mediul online de ce vrea sa planga si la Indian Wells. Despre ea se stie ca plange foarte des, dar acum motivul este cu totul altul decat pana acum.

Simona Halep a pierdut si locul 2 in clasamentul WTA

Anul nu a inceput deloc bine pentru Simona Halep. Jucatoarea a pierdut prima pozitie in clasamentul WTA, iar in urma eliminarii de la Indian Wells, Halep va cobori cel putin pe locul 3 WTA. Simona, cap de serie numarul 2, a fost invinsa, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, de Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. in aceeasi faza a competitiei, japoneza Naomi Osaka, liderul WTA, a fost eliminata de sportiva elvetiana Belinda Bencic, numarul 23 mondial, aceasta din urma impunandu-se cu scorul de 6-3, 6-1.

Simona Halep si-a gasit antrenor interimar. A ales un roman si incep pregatirea saptamana viitoare

Simona Halep si-a ales un antrenor interimar. Cel mai probabil, de saptamana viitoare va incepe pregatirea cu Daniel Dobre, anunta Gazeta Sporturilor. Informatia a fost preluata de presa sportiva luni dupa-amiaza in urma anuntului facut de capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Florin Segarceanu, pentru postul de televiziune Telekom Sport. Colaborarea Simonei Halep [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )