Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep: A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile

Simona Halep 22 de ani) a pierdut finala de la Roland Garros, favorita numarul patru fiind invinsa de Maria Sharapova. A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile, vreau sa le multumesc romanilor ca m-au sustinut, a precizat jucatoarea care va urca pe locul trei in ierarhia WTA de saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Maria Sharapova: A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, tot respectul pentru Simona Halep

Maria Sharapova a castigat, sambata, pentru a doua ora in cariera turneul de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia trecand in trei seturi de Simona Halep. A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, a precizat Sharapova.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova, in finala de la Roland Garros (sambata 16:00)

Simona Halep joaca sambata de la ora 16:00, live, finala de la Roland Garros, contra jucatoarei din Rusia Maria Sharapova. Va invitam alaturi de noi si speram sa inchidem acest turneu in stil mare.

AFP: Coplesitoarea Halep va juca prima sa finala de Grand Slam

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, catalogand-o.

Simona Halep joaca azi in finala la Roland Garros. French Open a devenit cel mai bogat turneu de Grand Slam

Simona Halep o va intalni pe Maria Sarapova astazi, de la ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, Antena 3 si livetext pe www. adevarul. ro.

VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Performanta Simonei Halep care s-a calificat in premiera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros a fost salutata si in plenul Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde un deputat a luat cuvantul si a exclamat Hai Simona! Hai Romania. Simona Halep va juca sambata finala de la Roland Garros impotriva tenismenei din Rusia, Maria Sharapova.

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: O asteptam pe Simona Halep in echipa olimpica a Romaniei pentru JO de la Rio

Presedintele COSR, Alin Petrache, a declarat ca o asteapta pe sportiva Simona Halep, care joaca astazi finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, in echipa olimpica a Romaniei pentru Jocurile.

Simona Halep: A fost o zi perfecta pentru mine

Simona Halep s-a calificat in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, la capatul unei zile pe care a patra jucatoare a.

LIVETEXT Simona Halep - Maria Sarapova, in finala de la Roland Garros! Simona va fi sustinuta puternic, sunt sute de stegulete tricolore pe arena centrala

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in finala Grand Slamului de la Paris, partida care este programata incepand cu ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, pe Antena 3 si in format livetext pe adevarul. ro.

Simona Halep: A fost visul meu sa joc finala la Roland Garros

A fost visul meu sa joc finala de la Roland Garros, am avut emotii mari, a fost un meci bun, un meci tare, ma bucur ca am terminat in doua seturi, a spus Simona Halep dupa cel mai mare rezultat din cariera ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )