Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep: A fost visul meu sa joc finala la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: A fost visul meu sa joc finala la Roland Garros

A fost visul meu sa joc finala de la Roland Garros, am avut emotii mari, a fost un meci bun, un meci tare, ma bucur ca am terminat in doua seturi, a spus Simona Halep dupa cel mai mare rezultat din cariera ei. continuă pe România Liberă

Live Score: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova, in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Romanca Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

Tenismena Simona Halep a reusit, joi seara, o premiera in cariera sa, calificandu-se in finala unui turneu de Grand Slam, Roland Garros. Romanca a trecut in faza semifinalelor de nemtoaica Andrea Petkovici,.

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

Tenismena Simona Halep a reusit, joi seara, o premiera in cariera sa, calificandu-se in finala unui turneu de Grand Slam, Roland Garros. Romanca a trecut in faza semifinalelor de nemtoaica Andrea Petkovici,.

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Partida Simona Halep - Svetlana Kuznetova de la Roland Garros a fost reprogramata pentru ora 17:30 din cauza ploii

Sansa Simonei Halep de a se califica in premiera in semifinalele de la Roland Garros este reprogramata de organizatorii French Open. Parisul se confrunta miercuri cu ploi, iar partida dintre Simona Halep si.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele Roland Garros: A fost o zi perfecta pentru mine

Romanca Simona Halep, calificata miercuri in semifinale la Roland Garros, a declarat ca a avut o zi perfecta dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Roland Garros: Simona Halep o va infrunta pe Svetlana Kuznetova in sferturile de finala

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )