Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep: A fost de trei ori mai greu decat finala de la Melbourne

Antena3 Antena3,
Simona Halep: A fost de trei ori mai greu decat finala de la Melbourne

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta in trei seturi cu Viktorija Golubic, ca meciul din Cupa Federatiei, disputat in fata propriilor suporteri, a fost de trei ori mai dificil decat finala. continuă pe Antena3

Averi ametitoare: Un senator a castigat de 230 de ori mai mult decat anul anterior

Surprize in declaratiile de avere ale politicienilor rusi. Spre exemplu, un senator a castigat de 230 de ori mai mult in 2017 decat in anul anterior. Este vorba despre SuleimanKerimov, care a.

Simona Halep o invinge in trei seturi pe Viktorija Golubic, in primul meci al intalnirii Romania - Elvetia

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a adus primul punct echipei Romaniei in intalnirea cu Elvetia, din cadrul barajului de promovare in Grupa Mondiala a Fed Cup, invingand-o in trei seturi,.

FOTO Imagini inedite cu Simona Halep. Cum a fost surprinsa romanca intr-un pictorial realizat pentru WTA

Numarul unu mondial apare intr-un pictorial special realizat pentru site-ul oficial al WTA, inaintea meciului pe care Simona si colegele sale din lotul Romaniei de Fed Cup il vor sustine impotriva Elvetiei.

Simona Halep a depasit o bariera a fricii Concluziile jurnalistilor straini dupa prima parte a sezonului

Simona Halep este considerata cea mai buna jucatoare din 2018, pe baza a ceea ce s-a intamplat la primele turnee ale anului.

Simona Halep a depasit o bariera a fricii. Concluziile jurnalistilor straini dupa prima parte a sezonului

Simona Halep este considerata cea mai buna jucatoare din 2018, pe baza a ceea ce s-a intamplat la primele turnee ale anului.

Peste 175 de dosare pentru rezolvarea amiabila a problemelor cu banca au fost inregistrate la CSALB. Numarul, de 10 ori mai mare decat anul trecut

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a inregistrat o crestere de aproape 10 ori a numarului de dosare aflate in lucru la conciliatori sau deja finalizate in primul trimestru din 2018 comparativ cu primul trimestru de anul trecut, aratand astfel interesul crescut din partea consumatorilor si a bancilor de a participa la proceduri de solutionare alternativa a diferendelor.

Fed Cup: Simona Halep aduce primul punct Romaniei in intalnirea cu Elvetia

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a adus primul punct echipei Romaniei in intalnirea cu Elvetia, din cadrul barajului de promovare in Grupa Mondiala a Fed Cup, invingand-o in trei seturi, 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, in.

FedCup Romnia - Elvetia 2-0: Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1); Irina Begu, evolutie entuziasmanta cu Bacsinszky (scor 6-4, 6-1)

Romania conduce echipa Elvetiei, scor 2-0, la capatul primei zile a play-off-ului Grupei Mondiale a FedCup. Dupa o victorie cu emotii obtinuta de Simona Halep 1 WTA) cu Viktorija Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1, Irina-Camelia Begu 38 WTA) a incantat spectatorii prezenti in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca cu un tenis de foarte buna calitate, desi a avut un inceput mai slab de partida. Timea Bacsinszky 46 WTA) a condus cu 2-0, dar Begu a revenit si a restabilit egalitatea. Jucatoarea noastra a devenit tot mai agresiva, a fost mai inspirata in momentele importante si si-a adjudecat primul set cu 6-4. Actul al doilea a curs intr-o singura directie: Irina a dictat ritmul permanent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei, impunandu-se cu un categoric 6-1.

LIVE Text FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 2-3/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 6-4, 6-1/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )