Libnet.ro
UNICEF

05:45

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren. continuă pe Hotnews

Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi la Roland Garros

Romanca Simona Halep va concura, miercuri, in sferturile de finala ale turneuluiRoland Garros, cu rusoaica Svetlana Kuznetova, informeazaMediafax. Simona Halep locul 4 WTA) si Svetlana Kuznetova locu.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Roland Garros: Simona Halep o va infrunta pe Svetlana Kuznetova in sferturile de finala

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Roland Garros: Simona Halep joaca, luni, cu Sloane Stephens

Simona Halep, cap de serie numarul 4, va juca, luni, in optimile turneul de tenis de la Roland Garros impotriva americancei Sloane Stephens, cap de serie numarul 15.

Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa o victorie categorica impotriva Mariei-Teresa Torro-Flor

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Este cea mai buna performanta inregistrata de Halep la acest turneu. Vezi in text desfasurarea partidei.

Roland Garros: Simona Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-3 cu Stephens

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Roland Garros: Simona Halep joaca azi pentru un loc in sferturi. Programul romanilor

Simona Halep joaca azi cu Sloane Stephens pentru un loc in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul dintre Halep si Stephens este al treilea programat azi pe terenul Philippe Chatrier.

Roland Garros. Simona Halep vs. Maria-Teresa Torro Flor: 6-3, 6-0/ Halep se califica in optimi

Simona Halep a castigat detasat partida disputata contra jucatoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor, locul 55 WTA, scor 6-3 6-0, calificandu-se asfel in optimile Turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Vezi in text desfasurarea partidei.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Sloane Stephens 4-3, in optimi

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni, dupa ora 16. 00, cu americanca Sloane Stephens, favorita numarul 15, in optimile turneului de grand slam Roland Garros.

Roland Garros: Simona Halep, pe drumul spre cel mai ravnit trofeu din lume

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni in optimile de finala ale turneului de grand slam Roland Garros, in compania americancei Sloane Stephens. Calificata pentru prima data in cea de a doua saptamana a turneului parizian, romanca isi doreste sa ajunga cat mai sus, poate chiar in actul final.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )