Libnet.ro
UNICEF

22:31

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o. continuă pe B1

Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine!

Simona Halep debuteaza peste 2 zile la turneul WTA din Adelaide. Nu s-au raportat inca incendiile in apropierea imediata a orasului, dar sunt incendii nestinse la cateva zeci de kilometri distanta. Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine! inceputul de an a prins-o pe sportiva de pe locul 3 WTA, cu .

Halep, gata de primul meci din 2020: Simona a aflat cu cine poate juca in partida ei de debut la Adelaide

Simona Halep 3 WTA) va reveni pe teren, la inceputul saptamanii viitoare, in singurul turneu la care va participa inainte de Australian Open 20 ianuarie - 2 februarie).

Simona Halep a parasit podiumul clasamentului WTA - Va fi cap de serie numarul 4 la Australian Open

Simona Halep a coborat o pozitie in ierarhia mondiala, jucatoarea nascuta la Constanta ocupand locul 4 incepand cu aceasta saptamana. Cu 5. 461 de puncte, Halep a fost devansata de Naomi Osaka 5. 496 de puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, in timp ce pe doi se afla Karolina Pliskova.

Avertisment pentru Simona Halepco. Cum se prezinta situatia la Australian Open, dupa incendiile din ultimul timp

Se apropie primul Grand Slam al anului, Australian Open, care se va disputa in conditii diferit,e date fiind incendiile din ultima vreme.

Aerul greu pune probleme sportivilor la Melbourne. Doua romance in turul 2 al calificarilor pentru Australian Open

Sportivii angrenati in calificarile de la Australian Open si turneul demonstrativ de la Kooyong se confrunta cu aerul irespirabil de la Melbourne, statul australian Victoria.

Bianca Andreescu se retrage de la Australian Open

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu, castigatoarea ultimei editii a US Open si locul 6 mondial, a declarat forfait pentru Australian Open, ce are loc intre 20 ianuarie si 2 februarie la Melbourne, din cauza unei accidentari la genunchiul stang, pe care a suferit-o in toamna lui 2019, informeaza AFP.

VIDEO Australian Open: Antrenamente suspendate si un abandon in calificari, din cauza calitatii scazute a aerului

Calitatea scazuta a aerului de la Melbourne din cauza incendiilor de vegetatie a adus primele probleme pentru organizatorii de la Australian Open. Calificarile pentru primul Grand Slam al anului, programate la ora locala 11. 00, au fost amanate o ora, iar mai multe antrenamente prevazute marti au fost suspendate. Mai mult, slovena Dalila Jakupovic a abandonat in primul tur din calificari din cauza problemelor de respiratie.

Tenismenul Robert Farah, numarul 1 mondial la dublu, a fost depistat pozitiv! El va rata Australian Open si da vina pe carnea columbiana

Jucatorul columbian de tenis Robert Farah, numarul 1 mondial la dublu alaturi de compatriotul sau Juan Sebastian Cabal, a fost depistat pozitiv si nu va participa la Australian Open, transmite.

Tenis: Robert Farah (lider mondial la dublu) a fost depistat pozitiv Explicatia data de columbianul care nu va participa la Australian Open

Jucatorul columbian de tenis Robert Farah, numarul 1 mondial la dublu alaturi de compatriotul sau Juan Sebastian Cabal, a fost depistat pozitiv si nu va participa la Australian Open.

Maria Sharapova, ultima victima a incendiilor din Australia: A abandonat din cauza aerului iresperabil cu putin inainte de Australian Open

Incendiile care au ravasit Australia provoaca mari problemele si in debutul sezonului de tenis! Dupa ce o sportiva s-a prabusit pe teren in calificarile de la Australian Open, Maria Sharapova este noua.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )