Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep, inainte de o noua confruntare cu Serena Williams: Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, inainte de o noua confruntare cu Serena Williams: Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt

Simona Halep se afla in fata celui mai important test din ultima perioada, numarul 5 WTA urmand sa o intalneasca in sferturile de la US Open pe Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale. Duelul de pe Arthur Ashe va fi intalnirea directa cu numarul noua, jucatoarea din SUA conducand cu un categoric 7-1. Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt. Este o provocare uriasa pentru mine, a punctat Halep, pentru site-ul oficial al competitiei de la New York. continuă pe Hotnews

US Open. Ce spune Simona Halep despre meciul cu Serena Williams

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca este pregatita sa o infrunte pe jucatoarea americana Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului US Open.

Simona Halep se simte puternica fizic inaintea meciului cu Serena Williams

Pentru Simona Halep urmeaza testul suprem la US Open, unde in sferturile de finala o va intalni pe lidera mondiala Serena Williams si jucatoare despre care a spus intotdeauna ca are o mare admiratie.

US Open. Simona Halep joaca, duminica seara, pentru calificarea in faza sferturilor de finala

Simona Halep e la un meci distanta de o posibila confruntare cu numarul unu mondial, Serena Williams, insa pana atunci va avea un meci extrem de complicat in optimi, in fata Carlei Suarez Navarro Spania).

US Open: Simona Halep o intalneste in sferturi pe Serena Williams miercuri noapte, la ora 02.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe numarul 1 mondial Serena Williams, in sferturi la US Open, miercuri noapte, la ora 02. 00, in primul meci din sesiunea de seara de pe arena Arthur Ashe.

Simona Halep Serena Williams. Cand va avea loc meciul. Anuntul facut de organizatori

Simona Halep o va intalni miercuri pe Serena Williams, liderul mondial si favorita numarul 1, in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului. Organizatorii.

Simona Halep va avea in fata cea mai puternica Serena Williams de pana acum

Lidera mondiala Serena Williams a invins-o, luni noapte, pe Yaroslava Shvedova din Kazahstan, cu 6-2, 6-3, si s-a calificat pentru al noualea an consecutiv in sferturile de finala la US Open.

US Open: Simona Halep vs Suarez Navarro 6-2, 7-5/ Halep, in sferturi la New York - Urmeaza duelul de foc cu Serena Williams...

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de la US Open pentru al doilea an consecutiv, numarul 5 WTA fiind in deplin control impotriva Carlei Suarez Navarro 12 WTA). Dupa o ora si 38 de minute, Simona a castigat in doua seturi, scor 6-2, 7-5. Urmatoarea disputa de la Flushing Meadows va fi impotriva Serenei Williams, liderul ierarhiei mondiale. UPDATE 01:00 Serena Williams va fi, asa cum era de asteptat, adversara Simonei Halep in sferturile de finala dupa ce a invins-o in optimi pe Iaroslava Svedova cu 6-2, 6-3.

Ilie Nastase, declaratie inedita. De ce o va invinge Halep pe Serena Williams

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a declarat marti ca Simona Halep, care o va intalni miercuri pe Serena Williams, traverseaza o forma sportiva buna avand in vedere ca in.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams, marti de la ora 18:00

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )