Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep, inaintea meciului cu Svitolina: Vreau sa ma gandesc ca pot sa joc mai bine si ca partida cu Wozniacki nu o sa ma afecteze atat de mult

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, inaintea meciului cu Svitolina: Vreau sa ma gandesc ca pot sa joc mai bine si ca partida cu Wozniacki nu o sa ma afecteze atat de mult

Dupa ce a pierdut al doilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor scor 0-6, 2-6 cu Caroline Wozniacki), Simona Halep 1 WTA) este obligata sa castige duelul cu Elina Svitolina, cap de serie numarul cinci, pentru a fi sigura de calificarea in semifinalele competitiei de la Singapore. O sa lupt si o sa fiu mai ambitioasa pe teren in urmatorul meci, a spus liderul mondial. continuă pe Hotnews

Simona Halep, inaintea meciului Svitolina: Vreau sa ma gandesc ca pot sa joc mai bine si ca partida cu Wozniacki nu o sa ma afecteze atat de mult

Dupa ce a pierdut al doilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor scor 0-6, 2-6 cu Caroline Wozniacki), Simona Halep 1 WTA) este obligata sa castige duelul cu Elina Svitolina, cap de serie numarul cinci, pentru a fi sigura de calificarea in semifinalele competitiei de la Singapore. O sa lupt si o sa fiu mai ambitioasa pe teren in urmatorul meci, a spus liderul mondial.

S-a stabilit ora meciului decisiv dintre Simona Halep si Elina Svitolina. Romanca e avantajata de program

Simona Halep va juca vineri meciul decisiv de calificare in semifinalele Turneului Campioanelor, impotriva Elinei Svitolina.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Elina Svitolina se va juca vineri, de la ora 14:30

Organizatorii Turneului Campioanelor au anuntat programul zilei de vineri, iar partida dintre Simona Halep cap de serie numarul unu) si Elina Svitolina 4 WTA) se va juca de la ora 14:30. Ultima disputa din Grupa Rosie va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Caroline Garcia o invinge pe Elina Svitolina si situatia in Grupa Rosie se complica. Cum se poate califica Simona Halep in semifinalele competitiei

Situatia in Grupa Rosie, cea din care face parte Simona Halep, la Turneul Campioanelor, se complica dupa ultimul rezultat.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie unde s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv. Cap de serie numarul unu, Simona o intalneste pe Caroline Garcia favorita 8), sportiva care a invins-o recent in finala turneului de la Beijing. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. In cea de-a doua intalnire a zilei se vor duela Elina Svitolina si Caroline Wozniacki.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT. Sansa mare pentru Halep

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si princip.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului.

Simona Halep-Caroline Garcia LIVE TEXT. SCOR EXPLOZIV la Turneul Campioanelor pentru Halep

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

Simona Halep, victorie fantastica la Turneul Campioanelor VIDEO

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )