Libnet.ro
UNICEF

09:31

Simona Halep, inapoi pe terenul de tenis. Prima declaratie a sportivei dupa intoarcerea in circuit

B1 B1,
Simona Halep, inapoi pe terenul de tenis. Prima declaratie a sportivei dupa intoarcerea in circuit

La sfarsitul lunii iulie, Simona Halep, numarul 2 mondial, a decis sa se retraga de la turneul Palermo Ladies Open, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19 in Romania. Acum, tenismena este. continuă pe B1

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Praga

Sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal de la Praga, turneu WTA care debuteaza pe 10 august si la care Simona Halep este principala favorita.

WTA Praga: Simona Halep si-a aflat adversara din turul intai

Simona Halep, locul 2 mondial si principala favorita, va evolua contra sportivei slovene Polona Hercog, locul 45 mondial, in primul tur al turneului de la Praga.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Simona Halep a avut parte de o revenire pe cinste in circuitul WTA, jucatoarea noastra ratand nu mai putin de 6 mingi de meci pana la o victorie muncita. Dupa o partida de doua ore si 30 de minute 6-1, 1-6, 7-63) cu Polona Hercog, Halep s-a calificat in turul doi de la Praga.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga.

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

Meci maraton pentru Simona Halep la revenirea in circuit

De sapte mingi de meci a avut nevoie Simona Halep pentru a castiga disputa cu Polona Hercog din Slovenia in primul tur la Praga.

Asa am trait Simona Halep cu Polona Hercog la Praga

Simona Halep a disputat, marti, primul meci in circuitul WTA dupa o pauza de jumatate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2; Laura Ioana Paar a intrat in TOP 200

La cinci luni distanta, WTA-ul a publicat pe site-ul oficial clasamentul mondial actualizat, iar Simona Halep se mentine pe locul al doilea. Romania are 11 jucatoare in TOP 200, ultima intrata fiind Laura Ioana Paar 199).

Simona Halep, incerta pentru participarea la US Open: Nu vreau sa ma stresez

Jucatoarea Simona Halep a vorbit inca o data despre conditiile pe care le vrea indeplinite pentru a merge sa joace la US Open, turneul de Mare Slem programat la finalul acestei luni in New York.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )