Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Hotnews Hotnews,
 Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Simona Halep a avut parte de o revenire pe cinste in circuitul WTA, jucatoarea noastra ratand nu mai putin de 6 mingi de meci pana la o victorie muncita. Dupa o partida de doua ore si 30 de minute 6-1, 1-6, 7-63) cu Polona Hercog, Halep s-a calificat in turul doi de la Praga. continuă pe Hotnews

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

WTA Praga: Simona Halep vs Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6(3) Calificarea nervilor tari - Simona a ratat sase mingi de meci in drumul spre victorie

Asteptarea a luat sfarsit, iar Simona ne-a oferit un adevarat roller coaster inca de la prima partida. Dupa o pauza de cinci luni din cauza pandemiei de Covid-19, Halep avea nevoie de un asemenea meci cu o incarcatura aparte atat fizica, dar mai ales psihica a aratat sase mingi de meci pana la a se impune). Dupa o batalie de doua ore si 29 de minute cu Polona Hercog, Simona s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 1-6, 7-63), calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Praga.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga.

WTA Praga: Simona Halep si-a aflat adversara din turul intai

Simona Halep, locul 2 mondial si principala favorita, va evolua contra sportivei slovene Polona Hercog, locul 45 mondial, in primul tur al turneului de la Praga.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Praga! Posibil duel cu o romanca in runda a doua

UPDATE, ora 16:40 Simona Halep o va infrunta pe Polona Hercog in turul 1 la Praga. Este a treia confruntare directa dintre cele doua, iar Simona s-a impus in precedentele doua. in 2019, Halep a invins-o pe Hercog la Miami si la Eastbourne, de fiecare data in trei seturi. Slovena, locul 45 WTA, s-a .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

WTA, decizie fara precedent. Simona Halep va fi afectata

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca este favorita numarul unu a competitiei si o va infrunta pe Polona Hercog in turul 1 la Praga. Dupa acest turneu de categorie International, printre cele mai slabe din WTA, Halep are din nou un .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )