Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, incantata de venirea noului antrenor: Eu l-am vrut de mai demult, dar atunci nu s-a putut

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, incantata de venirea noului antrenor: Eu l-am vrut de mai demult, dar atunci nu s-a putut

Simona Halep isi consuma ultimele zile de vacanta, urmand ca de luni sa joace in China, mai intai la Wuhan, apoi la Beijing. continuă pe Adevărul

Simona Halep a plecat in China cu un nou antrenor in echipa

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 mondial, a plecat miercuri spre China, acolo unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, ultimele concursuri inaintea Turneului Campioanelor, unde este deja calificata alaturi de Garbine Muguruza.

Ce crede Simona Halep despre fetita Serenei Williams

Jucatoarea Simona Halep a declarat, miercuri, ca o va felicita pe Serena Williams cand o va vedea prima data, dupa ce sportiva americana a dat nastere unei fetite. Halep crede ca fetita Serenei Williams va.

Simona Halep a atras toate privirile la un eveniment al unui sponsor. Cum a aparut sportiva

Simona Halep a fost vazuta in ultimele zile in Capitala, unde s-a antrenat pentru turneul de la Wuhan. Jucatoarea de tenis si-a facut timp si pentru relaxare. Halep a profitat de timpul liber avut.

Simona Halep a plecat increzatoare in China: E un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei Pavel in echipa

Simona Halep a plecat, miercuri, in China, acolo unde va participa in urmatoarea perioada la turneele de la Wuhan si Beijing. E un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei Pavel in echipa, sper sa mearga bine si sa facem rezultate, a precizat locul 2 WTA.

FOTO Simona Halep a zburat azi in China si la plecare a facut 12 copii fericiti

Simona Halep a plecat in aceasta dimineata catre China, acolo unde va juca la doua turnee, cele de la Wuhan si Beijing.

Veste buna pentru Simona Halep. Ce a aflat de la WTA

Simona Halep a aflat ca s-a clasat pe locul 2 in topul celor mai frumoase lovituri ale lunii august. Numarul 2 WTA a primit 25 % dintre voturile exprimate pe site-ul wta. com pentru executia din meciul cu.

FOTO Simona Halep, alaturi de un fost mare fotbalist la deschiderea scolii de fotbal a acestuia. Cei doi au devenit prieteni foarte buni

Simona Halep a avut o zi plina. Ea a avut si antrenament, apoi si-a sustinut un prieten celebru intr-una dintre cele mai importante zile ale sale.

Prietenie mare intre Simona Halep si un fost lider al Generatiei de Aur. Nu este Gica Hagi (FOTO)

Tenisul si fotbalul romanesc sunt prieteni buni daca urmarim relatia dintre Simona Halep, Andrei Pavel si Bogdan Stelea. Cei trei au aparut intr-o fotografie de colectie, in timp ce.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul doi - Mihaela Buzarnescu, salt de 21 de locuri

Simona Halep se mentine pe locul al doilea, cu 5. 965 puncte, dupa spaniola Garbine Muguruza 6. 030 puncte), in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Podiumul este completat de Elina Svitolina. Romania are patru jucatoare in TOP 100.

CTP stie cum o poate invinge Simona Halep pe Maria Sarapova. Cum o caraterizeaza el pe rusoaica

Simona Halep are un bilant dezamagitor in meciurile cu Maria Sarapova, care a invins-o de sapte ori in confruntarile directe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )