Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Simona Halep, incurcatura intre poutine si Putin

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, incurcatura intre poutine si Putin

Calificata in semifinale la Rogers Cup, tuneul de la Montreal, SImona Halep a avut parte de un moment amuzant la conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Misiune dificila pentru Simona Halep la turneul de la Cincinnatti! Ar putea debuta chiar contra unei romance

Simona Halep este calificata in semifinalele turneului de la Montreal, iar saptamana viitoare va juca la Cincinnatti.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 6-1 / Halep, de neoprit - Calificare fara emotii n finala competitiei de la Montreal

Simona Halep a controlat intr-o maniera categorica partida cu Ashleigh Barty 16 WTA), obtinand calificarea in finala turneului de la Rogers Cup pentru a treia oara in cariera. Liderul mondial a avut o noua evolutie impresionanta, impunandu-se cu 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute joc. in ultimul act al competitiei de la Montreal, Halep va infrunta invingatoarea meciului Sloane Stephens SUA, 3 WTA) vs Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA).

Rogers Cup: Simona Halep face un meci excelent si trece n doua seturi de Caroline Garcia/ Urmeaza Ashleigh Barty

Simona Halep a reusit cu Garcia cel mai bun meci al ei de la finala castigata la Roland Garros, unul dintre cele mai bune din acest an, o demonstratie de inteligenta in joc, un spectacol, in fata unei valoroase adversare, potrivit news. ro. in penultimul act, Halep va evolua pentru prima data cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, sambata, de la ora 20. Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea.

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

SIMONA HALEP, accidentare TERIBILA! Probleme mari pentru numarul unu mondial! Din pacate vestile NU sunt deloc bune

Meci cu emotii pentru Simona Halep! Locul I WTA s-a calificat joi, in optimile de finala ale Rogers Cup dupa ce a invins-o cu scorul de 7-6 9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA. Cele.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata in finala turneului WTA de la Montreal. Romanca, locul 1 WTA, a trecut in semifinala de australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, in doua seturi, scor 6-4, 6-1,.

Simona Halep, calificare fara emotii in finala, la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane dolari, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-.

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )