Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep, interviu inainte de iesirea din carantina: Caut perfectiunea, chiar daca stiu ca nu exista

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, interviu inainte de iesirea din carantina: Caut perfectiunea, chiar daca stiu ca nu exista

Pe 8 februarie va debuta Australian Open, primul turneu major din 2021. Simona Halep se afla pe finalul carantinei de la Adelaide, iar intr-un interviu pentru WTA Insider a povestit despre sacrificii, munca, perfectiune si satisfactiile carierei de jucatoare de tenis. continuă pe Hotnews

Simona Halep, interviu genial despre Darren Cahill. intrebarea care a facut-o sa rada in hohote

Simona este pregatita sa dea startul la Australian Opne 2021. Alaturi de Darren Cahill, sportiva se afla deja, de ceva vreme, la Melbourne, in carantina impusa de organizatori. Asta, insa, nu i-a impiedicat pe cei doi sa participe la un interviu acordat unui show-ul tv al turneului. Simona Halep, in forma pentru Australian Open 2021, .

Simona Halep si-a schimbat obiectivul din cauza pandemiei: Am invatat ca trebuie sa traiesti in fiecare zi

WTA a marcat momentul celor 346 de saptamani consecutive pe care Simona Halep le are de cand a patruns in topul 10 mondial cu un interviu pe care numarul doi mondial l-a acordat direct din carantina australiana.

Simona Halep, nemultumiri din carantina. Cat de greu ii este sportivei sa se antreneze pentru Australian Open

Simona Halep se pregateste sa cucereasca trofeul Australian Open, insa competitia se anunta mai dificila decat de obicei, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19. Sportiva trebuie sa.

Adversara de calibru - Cu cine va disputa Simona Halep primul meci din 2021

Aflata in carantina la Adelaide, Simona Halep se antreneaza in functie de programul strict impus de organizatorii de la Australian Open. Ultima campioana de la Wimbledon stie impotriva cui va juca primul meci din 2021, iar adversara va fi una de calibru.

Sorana Cirstea, atac personal la Simona Halep? Ce a putut posta sportiva chiar aseara

Antrenorul Sven Groenveld a postat pe Twiter un mesaj ironic, facand referire la absenta de pe retelele de scoializare a sportivilor aflati in carantina, in Australia la Adelaide. Sorana Cirstea s-a aratat de acord cu mesajul acestuia. Turneul Australian Open 2021 urmeaza sa inceapa pe data de 8 februarie. Simona Halep, in varsta de 29 .

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2021

Aflata in Australia pentru pregatirea primului turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va participa pentru inceput la un demonstrativ in Adelaide, orasul unde isi petrece perioada de carantina impusa de autoritatile locale.

Simona Halep anunta ce obiective si-a trasat pentru anul 2021

Simona Halep a declarat intr-un interviu acordat WTA Insider ca principalul sau obiectiv din acest a.

P Ce sanse are Simona Halep la Australian Open 2021

Incepand cu 8 februarie, Simona Halep va lua startul in primul turneu de Grand Slam al anului, la Australian Open. Sportiva noastra a ajuns deja la Adelaide, unde se pregateste alaturi de Darren Cahill de cateva zile pentru noul sezon. Mai intai, Simona va participa la un turneu demonstrativ la Adelaide, in timp ce incepand cu 31 ianuarie va concura in prima competitie oficiala pentru ea din acest sezon, la Melbourne Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic).

Simona Halep a primit vestea cea mare a inceputului de an: a scapat de Naomi Osaka, Serena Williams si Johanna Konta!

Simona Halep, numarul 2 WTA, a primit o veste mare la inceput de an 2021. Ea a scapat de trei adversare grele, la turneul WTA 1000 de la Dubai, care se va tine in perioada 7 13 martie. Astfel, Naomi Osaka Ja.

Simona Halep incepe anul cu un meci de foc. Romanca o infrunta pe Ashleigh Barty, vineri, in partida care pune fata in fata primele clasate in tenisul mondial feminin

Simona Halep, locul 2 in tenisul feminin mondial, va incepe anul in forta si va juca in primul meci din 2021 chiar impotriva liderului WTA, Ashleigh Barty. Partida va avea loc vineri, dupa ora 10. 30 ora.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )