Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep, invinsa de Monica Niculescu la proba de dublu de la Miami Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, invinsa de Monica Niculescu la proba de dublu de la Miami Open

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si americanca Abigail Spears s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami Florida/SUA),. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 22:00)

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 23:00). Ploaia bulverseaza programul!

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Meci de infarct intre Niculescu si Halep. Monica castiga dramatic si merge in sferturile probei de dublu la Miami

Meciul de dublu din optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami care le-a opus pe cele doua romance a fost unul cu multe rasturnari de situatie.

Simona Halep, victorie la proba de dublu de la Miami

Simona Halep si Julia Goerges au avut parte de victoria mult dorita la proba de dublu din Miami, cu scorul 4-6, 6-1, 10-6. Cele doua le-au invins, in doar o ora si 15 minute, pe Timea Babos si Kristina .

Digisport: Cahill, dupa gestul controversat al lui Kerber la adresa Biancai Andreescu. Cum s-ar fi comportat Simona Halep

Naomi Osaka a fost eliminata in turul 3 de la Miami. Numarul 1 WTA a fost invinsa in trei seturi, 6-4, 6-7, 3-6, de Su-Wei Hsieh. Campioana de la Australian Open poate pierde fotoliul de lider mondial la finalul turneului de la Florida, Simona Halep fiind cea care are o sansa mare de a o depasi.

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

Simona Halep, in sferturile de finala ale Miami Open, dupa o victorie cu 6-3, 6-3, cu Venus Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )