Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen. continuă pe Antena3

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E uimitor ce a facut Cum a caracterizat meciul lor de la Turneul Campioanelor

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a prefatat intalnirea cu Bianca Andreescu, primul meci din cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina

La Shenzhen a avut loc vineri tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar Simona Halep face parte din Grupa Violet alaturi de Karolina Pliskova, Bianca Andreescu si Elina Svitolina.

Momente emotionante pentru Bianca Andreescu, inainte de Turneul Campioanelor. A inceput sa planga in avion

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu a avut parte de momente emotionante, inainte de Turneul Campioanelor. Sportiva a inceput sa planga in avion. Bianca Andreescu, momente emotionante in avion, inainte de Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor a inceput duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia a fost mutata la Shenzhen de la .

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

BREAKING NEWS. Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua in Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alaturi de sportiva ce.

Se stie ora meciului Simona Halep - Bianca Andreescu

Cel mai asteptat meci pentru noi romanii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep si Bianca Andreescu, luni, in faza grupelor.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )