Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

B1 B1,
Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care. continuă pe B1

Simona Halep, prima rectie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut, luni, in fata Biancai Andreescu la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep, prima reactie dupa aflarea adversarelor din Grupa Violet. Ce promisiune a facut romanca

Simona Halep a vorbit, vineri, dupa stabilirea componentelor celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, despre cum urmeaza sa abordeze competitia de Shenzheng.

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

Emeric Ienei, prima reactie dupa ce Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf: Este o chestie de inteligenta

Emeric Ienei a reactionat dupa intalnirea de la Oradea, cu Dan Barna, si a comentatimaginile devenite virale, cu candidatul USR-Plus la prezidentiale oferindu-se sa-i ofere un autograf marelui antrenor.

CTP, prima reactie dupa victoria lui Halep cu Andreescu: Un meci fascinant datorita diferentei de stil

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a laudat felul in care Simona Halep a reusit sa gestioneze meciul extrem de dificil cu Bianca Andreescu pentru a se impune in final. Un meci fascinant datorita diferentei de.

Halep, prima reactie dupa o victorie fabuloasa: Declaratii entuziamante ale Simonei dupa meciul cu Andreescu

Simona Halep 5 WTA) a reusit sa treaca de revelatia sezonului in acest sezon in circuitul feminin la capatul unei partide de doua ore si jumatate.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

Simona Halep le inchide gura criticilor, dupa partida cu Bianca Andreescu: Am auzit la mine in tara ca sunt un pic prea batrana!

Simona Halep 5 WTA), a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 4 WTA), in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, la capatul.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu, intrerupt. Ce s-a intamplat in tribuna

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu a fost intrerupt, la scorul de 2-1 in primul set pentru sportiva canadiana de origine romana, din cauza unui fan care avea blitul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat ca cele doua sportive sunt incomodate de lumina puternica, iar meciul a fost reluat dupa cateva zeci de secunde. Meciul .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )