Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep si Irina Begu continua la dublu

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si Irina Begu continua la dublu

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, luni, in turul secund al probei de dublu la turneul de la Madrid. continuă pe Online Sport

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Programul de luni al jucatoarelor noastre - Simona Halep: Ma hranesc din sprijinul fanilor

Calificate in turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua marti. Pana atunci, Halep va juca luni la dublu alaturi de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzarnescu va da piept cu Anastasija Sevastova. Intra in material pentru a vedea programul complet de pe 6 mai al jucatoarelor noastre.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 3 - Coborare de doua locuri pentru Mihaela Buzarnescu (pana pe 31)

Calificata in turul doi de la Madrid Premier Mandatory), Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 5682 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Petra Kvitova a doua pozitie) si de liderul Naomi Osaka. Mihaela Buzarnescu a coborat doua locuri pana pe 31), in timp ce Romania are patru sportive in TOP 100 Halep, Buzarnescu, Cirstea si Begu).

Simona Halep s-a imbolnavit inainte de turneul de la Madrid

Simona Halep e deja in Spania, acolo unde va debuta, saptamana viitoare, in turneul lui Ion Tiriac, fiind inscrisa atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu. Am racit un pic in avion, in.

Irina Begu pierde in primul tur la Madrid

Beneficiara a unui wild card la turneul patronat de Ion Tiriac la Madrid, jucatoarea Irina Begu nu a reusit sa profite de sansa primita.

WTA Madrid: Irina Begu, invinsa in primul tur de Yulia Putintseva

Irina Begu a parasit turneul de la Madrid inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de Yulia Putintseva 41 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 35 de minute de joc.

Cu cine joaca Simona Halep la Madrid. Are adversare dificile

Simona Halep are adversare dificile in cadrul turneului de la Madrid. Constanteanca va juca in primul tur cu o jucatoare venita din calificari, iar daca va trece de ea poate da de invingatoarea dintre Johanna Konta locul 47 WTA) si Alison Riske 49 WTA). Locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, Simona Halep [] .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Madrid. Va fi o mare provocare

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Madrid, cu premii totale de peste 7 milioane de dolari. Constanteanca o va intalni pe britanica Johanna Konta, care a invins-o in primul act pe americanca Alison Riske cu scorul de 6-4, 6-1. Nunarul 3 mondial a trecut fara probleme de primul tur [] .

WTA Madrid: Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 6-4/ Halep, in turul doi - A evitat la timp complicatiile

Simona Halep a avut un prim set fantastic contra jucatoarei Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA), numarul trei mondial administrandu-i adversarei un bagel 6-0). Desi au mai aparut si erorile, Halep a ramas la un nivel inalt pana la 5-2 in mansa a doua, moment din care rusoaica a profitat de neinspiratia Simonei s-a ajuns la 5-4). Halep a reusit insa sa evite complicatiile si sa inchida partida dupa o ora si 14 minute, scor 6-0, 6-4. Se actualizeaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )