Libnet.ro
UNICEF

07:45

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:00

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 6-4/ Halep, in turul doi - A evitat la timp complicatiile

Simona Halep a avut un prim set fantastic contra jucatoarei Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA), numarul trei mondial administrandu-i adversarei un bagel 6-0). Desi au mai aparut si erorile, Halep a ramas la un nivel inalt pana la 5-2 in mansa a doua, moment din care rusoaica a profitat de neinspiratia Simonei s-a ajuns la 5-4). Halep a reusit insa sa evite complicatiile si sa inchida partida dupa o ora si 14 minute, scor 6-0, 6-4. Se actualizeaza.

Programul de azi al romanilor la turneul de la Madrid. Simona Halep se intoarce pe teren pentru un meci inedit

Turneul de la Madrid intra azi in a doua saptamana si programeaza cinci meciuri in care sunt implicati jucatori din Romania.

Simona Halep si Irina Begu continua la dublu

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, luni, in turul secund al probei de dublu la turneul de la Madrid.

Simona Halep, calificare muncita in turul doi la Madrid VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a obtinut o victorie facila in fata rusoaicei Margarita Gasparian, cu 6-0, 6-4, in prima runda a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial a intalnit-o pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )