Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep joaca in aceasta seara la Indian Wells cu chinezoaica Qiang Wang

România Liberă România Liberă,
Simona Halep joaca in aceasta seara la Indian Wells cu chinezoaica Qiang Wang

Simona Halep, locul 1 WTA, va evolua marti, de la ora 20,00 ora Romaniei), cu chinezoaica Qiang Wan. continuă pe România Liberă

Cu ochii pe televizoare! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Qiang Wang, in optimi la Indian Wells

Simona Halep joaca in aceasta seara in compania chinezoaicei Qiang Wang, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep, in sferturi la Indian Wells. Victorie in doua seturi in fata lui Qiang Wang. Cu cine se va duela jucatoarea noastra pentru un loc in semifinale

Simona Halep, numarul unu WTA, e in sferturi la Indian Wells. Sportiva noastra a invins-o, marti, in optimile de finala ale competitiei californiene pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 in ierarhia feminina.

LIVE Simona Halep - Krystina Pliskova la Indian Wells

Urmariti live text in aceasta pagina primul meci pe care Simona Halep il sustine la editia din acest an a turneului de la Indian Wells.

Cuvantul pe care Simona Halep nu il folosise niciodata pana la Indian Wells. De acum voi face si asta!

Simona Halep a reusit o victorie memorabila contra americancei Caroline Dolehide, intr-un meci in care aceasta a avut si o iesire nesportiva la adresa ei.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

FOTO Sexy chinezoaica! Simona Halep joaca diseara cu una dintre cele mai frumoase sportive din tara asiatica

Simona Halep este la numai un pas de sferturile de finala ale turnuelui de la Indian Wells, pas pe care il poate face in aceasta seara.

FOTO Sexy chinezoaica! Simona Halep joaca diseara cu una dintre cele mai frumoase sportive din Asia

Simona Halep este la numai un pas de sferturile de finala ale turnuelui de la Indian Wells, pas pe care il poate face in aceasta seara.

Indian Wells: Simona Halep joaca in sferturi impotriva croatei Martici. Scorul meciurilor directe e egal

Liderul mondial Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Indian Wells pentru a patra oara in ultimii cinci ani.

HALEP - WANG LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO

HALEP - WANG LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO. Halep, campioana la Indian Wells in 2015, va juca pentru un loc in sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina.

Simona Halep, victorie in doua seturi cu Kristyna Pliskova la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie fara emotii obtinuta in fata cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 77 mondial, scor 6-4, 6-4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )