Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului din China. Incident neprevazut aparut in aceasta dimineata

Adevărul Adevărul,
Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului din China. Incident neprevazut aparut in aceasta dimineata

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen si poate incepe anul cu un trofeu chiar din prima saptamana. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO, direct de la Shenzhen, ora 9.00- Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului din China. Incident neprevazut aparut in aceasta dimineata

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen si poate incepe anul cu un trofeu chiar din prima saptamana.

LIVE VIDEO, direct de la Shenzhen, ora 9.45- Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului din China. Incident neprevazut aparut in aceasta dimineata

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen si poate incepe anul cu un trofeu chiar din prima saptamana.

LIVE VIDEO, direct de la Shenzhen - Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului din China. Incident neprevazut aparut in aceasta dimineata

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen si poate incepe anul cu un trofeu chiar din prima saptamana.

Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului de la Shenzhen. Decizia de ultima ora luata de chinezi

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen. Din cauza ploii, ora disputarii partidei a fost amanata de mai multe ori. in cele din.

Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului de la Shenzhen. Ce s-a intamplat in aceasta dimineata

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen. Din cauza ploii, ora disputarii partidei a fost amanata. Aceasta nu va incepe mai devreme.

La un pas de trofeu! S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Katerina Siniakova, finala de la Shenzhen

Simona Halep o va intalni pe Katerina Siniakova, in finala turnelului de la Shenzhen, unde poate castiga primul trofeu al anului.

LIVE Text Simona Halep vs Katerina Siniakova/ Ploua la Shenzhen - Alta amanare, meciul ar putea incepe la ora 11:10

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de titlul WTA cu numarul 16 din cariera, liderul mondial intalnind-o in finala competitiei de la Shenzhen China) pe Katerina Siniakova Cehia - 47 WTA). Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, tot la Shenzhen, la editia de anul trecut - victoria i-a revenit Katerinei 6-3, 4-6, 7-5). Finala competitiei este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Katerina Siniakova (de la ora 12:00) - Finala a fost mutata intr-o sala, fara a fi televizata...

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de titlul WTA cu numarul 16 din cariera, liderul mondial intalnind-o in finala competitiei de la Shenzhen China) pe Katerina Siniakova Cehia - 47 WTA). Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, tot la Shenzhen, la editia de anul trecut - victoria i-a revenit Katerinei 6-3, 4-6, 7-5). Finala competitiei este LiveText pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Katerina Siniakova 3-1: Finala a fost mutata intr-o sala, fara a fi televizata...

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de titlul WTA cu numarul 16 din cariera, liderul mondial intalnind-o in finala competitiei de la Shenzhen China) pe Katerina Siniakova Cehia - 47 WTA). Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, tot la Shenzhen, la editia de anul trecut - victoria i-a revenit Katerinei 6-3, 4-6, 7-5). Finala competitiei este LIVESCORE pe HotNews. ro.

FINAL Simona Halep vs Katerina Siniakova 6-1, 2-6, 6-0/ Halep, campioana la Shenzhen pentru a doua oara in cariera

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de titlul WTA cu numarul 16 din cariera, liderul mondial intalnind-o in finala competitiei de la Shenzhen China) pe Katerina Siniakova Cehia - 47 WTA). Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, tot la Shenzhen, la editia de anul trecut - victoria i-a revenit Katerinei 6-3, 4-6, 7-5). Finala competitiei este LIVESCORE pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )