Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai bine platite sportive din lume

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai bine platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari. continuă pe Hotnews

Simona Halep, pe locul zece in ierarhia celor mai platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul sportivelor cel mai bine platite din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Jucatoarea romana de tenis a obtinut in perioada respectiva 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din sponsorizari.

Simona Halep, in topul celor mai bine platite sportive din lume. Ce loc ocupa romanca

Simoa Halep ocupa locul 10 in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, in perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, intocmit de revista Forbes. Halep este in Top 10 WTA.

Halep, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Simona Halep ocupa locul 10 intr-un top al celor mai bine platite sportive din lume realizat de Forbes. Romanca a castigat 6,2 milioane de dolari, 4,7 milioane din premii si 1,5 milioane din.

Halep e in topul celor mai bine platite sportive: Simona a adunat o suma uriasa, dar e depasita de o jucatoare de locul 70

Simona Halep 2 WTA) e de peste trei ani in elita sportului mondial, ceea ce se reflecta si in veniturile ei din tenis si din sponsorizari.

CALCULE Cum poate Simona Halep sa fie pe locul 1 WTA peste doar opt zile!

Simona Halep a fost eliminata in semifinale la Toronto, insa a performat mai bine decat Karolina Plsikova si a mai redus din ecart. Turneul viitor, cel de la Cincinnati, poate aduce rocada in clasamentul WTA.

Simona Halep la Cincinnati: va infrunta cea mai masiva jucatoare din circuit

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua in mansa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati cu americanca Taylor Townsend, locul 134 WTA .

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Taylor Townsend vs Monica Puig

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre americanca Taylor Townsend locul 134 WTA) si Monica Puig Puerto Rico, locul 69 WTA), sportive venite din calificari.

Simona Halep dupa infrangerea din partida cu Elina Svitolina: Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste. Nu am simtit ritmul de niciun fel

Simona Halep locul 2 WTA), cap de serie numarul doi si detinatoarea trofeului, a declarat, duminica, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), scor 1-6, 1-6, in semifinalele turneului de la Toronto, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire, precizand ca fost una dintre zilele ei proaste, informeaza site-ul wtatennis. com. Pur si simplu nu am simtit ritmul de niciun fel, nu cred ca am putut sa ma concentrez, a spus Halep, potrivit Digi Sport.

WTA Cincinnati: Tabloul meciurilor - Simona Halep va juca direct in turul doi, cu o sportiva venita din calificari

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua direct in turul doi la turneul de la Cincinnati, urmand sa intalneasca o jucatoare venita din calificari. Turneul de la Cincinnati se va desfasura in perioada 14-20 august.

VIDEO. Simona Halep, infrangere rusinoasa. A fost eliminata in mai putin de o ora din semifinala de la Toronto

Simona Halep, numarul doi in clasamentul mondial feminin, a fost invinsa sambata seara de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, in semifinalele turneului de la Toronto, Canada.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )