Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va lupta in finala turneului de la Madrid cu Maria Sarapova

B1 B1,
Simona Halep va lupta in finala turneului de la Madrid cu Maria Sarapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sarapova. Rusoaica a trecut in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4, dominand categoric meciul. Finala dintre Simona Halep si Maria . continuă pe B1

Simona Halep o va infrunta pe Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, cap de serie numarul 8 si locul 9 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, urmand sa o intalneasca in ultimul act al competitiei pe.

Madrid Masters: Simona Halep o va intalni in finala pe Maria Sharapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sharapova, jucatoarea din Rusia trecand in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa un meci spectaculos castigat in fata lui Kvitova

Simona Halep 5 WTA) a castigat partida disputata sambata impotriva Petrei Kvitova 6 WTA) si s-a calificat in finala turneului de la Madrid.

LIVETEXT Simona Halep vs. Petra Kvitova, in duelul pentru finala turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) disputa sambata semifinala cu Petra Kvitova 6 WTA), in cadrul turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Partida incepe la 12. 40 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Madrid. A batut-o pe Ana Ivanovici cu 6-2, 6-2

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce a invins-o azi cu 6-2, 6-2, pe Ana Ivanovici, favorita numarul 11 a turneului. Halep a inceput mai slab jocul, care a durat aproximativ o ora. Ivanovici s-a desprins la 2-0, dar romanca a revenit in joc. A profitat de greselile nefortate ale adversarei sale si a dominat patida castigand consecutiv urmatoarele sase ghemuri, castigand setul cu 6-2.

Simona Halep a invins-o pe Sabine Lisicki si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) a castigat partida disputata joi cu Sabine Lisicki 16 WTA), in optimile de finala ale turneului de la Madrid, dupa ce s-a impus cu 2-1 la seturi.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid, unde se poate intalni cu o alta romanca

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii de 3. 405 euro, invingand-o cu scorul de 6-7 4), 6-3, 6-2 pe sportiva ceha Petra Kvitova, a cincea.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid. Romanca a invins-o cu scorul de 6-7 4), 6-3, 6-2 pe sportiva ceha.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )