Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep nu mai arata asa! Schimbare de look radicala

Antena3 Antena3,
Simona Halep nu mai arata asa! Schimbare de look radicala

Schimbare de look radicala. Simona Halep s-a rasfatat la coafor si a postat pe retelele de socializare imagini cu noul ei look, cu suvite blonde si bucle. continuă pe Antena3

Digisport: Schimbare totala de look pentru Simona Halep! Cum arata acum campioana noastra

Simona Halep 28 de ani) a castigat primul turneu de dupa pandemie, cel de la WTA Praga, dupa care a decis sa nu faca deplasarea pentru US Open. Ei bine, dincolo de activitatea sportiva, campioana noastra a decis sa faca si o schimbare la nivel de look.

Foto. Simona Halep, schimbare de look care a aprins imaginatia fanilor. Cum arata acum

Simona Halep a decis sa se retraga de la US Open 2020 din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. Astfel, turneul de la Praga, pe care a si reusit sa il castige, ramane singurul disputat dupa restartul din circuitul WTA. Iar pentru Halep urmeaza o noua pauza destul de lunga. Va mai juca abia .

Ion Tiriac, declaratie incredibila despre Simona Halep: Ea ma considera un inamic

De-a lungul anilor, Ion Tiriac a fost considerat ca un adevarat mentor pentru Simona Halep. Relatia dintre cei doi a fost foarte apropiata, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial nu ezita sa ceara sfaturi de la miliardar. Doar ca Tiriac nu vede lucrurile ca fiind asa cum sunt prezentate. Ba din contra, este convins .

Cati bani a dat Simona Halep, de fapt, antrenorilor care au pregatit-o. Surprize mari pe lista

De-a lungul carierei, Simona Halep a castigat sume impresionante din tenis. Cu o parte din acesti bani, ea si-a platit antrenorii cu care a colaborat. Cati bani a dat Simona Halep antrenorilor Numarul doi mondial, Simona Halep a obtinut de-a lungul carierei castiguri impresionante din participarea la turneele din circuitul profesionist. Acum, campioana noastra ocupa .

Ce a gasit un barbat in capsunele pe care le-a cumparat din magazin. Nu s-a mai vazut asa ceva

Atentie mare la ce achizitionati din magazine! Ce a gasit un barbat in capsunile cumparate dintr-un supermarket intrece orice imaginatie. A facut plangere la politie imediat. Ce a putut gasi un barbat in capsunile cumparate dintr-un supermarket Un barbat din Queensland, Australia, a facut plangere la politie dupa ce a gasit doua ace de cusut .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )