Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial. Cine i-a luat locul

Playtech Playtech,
Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial. Cine i-a luat locul

Simona Halep a pierdut locul 1 din clasamentul WTA, in urma infrangerii de ieri, in fata Serenei Williams. Simona Halep pierde locul 1 din clasamentul feminin de tenis, ca urmare a eliminarii de la Australian Open. Romanca ramane cu 5. 585 de puncte in clasamentul WTA, iar asta o duce, momentan, pe locul doi. Pe locul [] . continuă pe Playtech

Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial. Cine i-a luat locul

Simona Halep a pierdut locul 1 din clasamentul WTA, in urma infrangerii de ieri, in fata Serenei Williams. Simona Halep pierde locul 1 din clasamentul feminin de tenis, ca urmare a eliminarii de la Australian Open. Romanca ramane cu 5. 585 de puncte in clasamentul WTA, iar asta o duce, momentan, pe locul doi. Pe locul [] .

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Simona Halep coboara pe locul trei mondial si e loc de mai rau

A inceput anul 2019 in postura de lidera a ierarhiei WTA, dar dupa turneul Australian Open Simona Halep va ocupa in cel mai fericit caz locul al treilea in clasamentul mondial.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Petra Kvitova, dupa ce a depasit-o pe Simona Halep n clasamentul WTA: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt n turneu la un Grand Slam

Simona Halep nu va mai fi de saptamana viitoare numarul unu mondial, Petra Kvitova depasind-o in clasamentul live pe jucatoarea din Romania. Vestea nu a impresionat-o insa pe sportiva din Cehia, aceasta raspunzand sec cand a fost chestionata pe acest subiect: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt in turneu la un Grand Slam.

Simona Halep a pierdut oficial primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep nu mai este locul 1 WTA. Noul lider mondial este, in premiera, cehoaica Petra Kvitova, care a trecut de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, scor 6-1, 6-4, in sferturile Australian.

VIDEO Australian Open: Petra Kvitova, lider mondial provizoriu - Simona Halep, detronata dupa calificarea cehoaicei n semifinalele de la Melbourne

Petra Kvitova este, cel putin provizoriu, noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Cehia depasind-o in clasamentul virtual pe Simona Halep dupa ce a obtinut calificarea in semifinalele de la Australian Open. Petra castigatoare a doua Grand Slam-uri in cariera) a trecut de Ashleigh Barty, favorita gazdelor, scor 6-1, 6-4.

Ultimele calcule - Cum mai poate ramne Simona Halep lider mondial - Sanse mici sa-si pastreze locul

Simona Halep nu si-a putut apara in totalitate cele 1300 de puncte pe care le-a primit pentru finala disputata in 2018 la Australian Open, jucatoarea noastra fiind in pericol evident de a pierde prima pozitie mondiala. Astfel, printre alte calcule, Naomi Osaka si Petra Kvitova sunt la o singura victorie distanta de a o depasi pe Simona.

Cum mai poate ramane Simona Halep lider mondial

Simona Halep nu si-a putut apara in totalitate cele 1300 de puncte pe care le-a primit pentru finala disputata in 2018 la Australian Open, jucatoarea noastra fiind in pericol evident de a pierde prima.

Adevarul Live. Ce sanse are Simona Halep sa revina pe prima pozitie in clasamentul mondial de tenis WTA

Petra Kvitova si Naomi Osaka au depasit-o deja pe Simona Halep in clasamentul mondial virtual si, in cel mai rau caz, romanca poate cadea pana pe 4, dupa Australian Open.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )