Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep, mare talent si la fotbal: Imagini incredibile cu talentul acestuia cu minge si cum l-a umilit pe Darren Cahill la miuta (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, mare talent si la fotbal: Imagini incredibile cu talentul acestuia cu minge si cum l-a umilit pe Darren Cahill la miuta (VIDEO)

Simona Halep a aratat inca odata ca nu este doar un mare talent privind tenisul, dar se pricepe foarte bine si la controlarea mingii de fotbal. in cadrul antrenamentelor de la Indian Wells, Simona Halep si. continuă pe B1

LIVE Simona Halep cu Qing Wang in optimile de la Indian Wells

Urmariti in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, marti seara, in optimile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Simona Halep o invinge pe Qing Wang in optimile de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala la Indian Wells dupa un meci de doua seturi contra chinezoaicei Qing Wang. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Simona Halep o invinge pe Qiang Wang in optimile de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala la Indian Wells dupa un meci de doua seturi contra chinezoaicei Qiang Wang. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

VIDEO Hagi e mandru de ea! Simona Halep i-a aratat lui Darren Cahill cat de talentata este si la fotbal

Simona Halep are un culoar foarte bun spre finala de la Indian Wells, si va juca diseara ampotriva chinezoiacei Qiang Wang.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Indian Wells. Meci complicat pentru Simona

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Perechea romana Irina Begu/Simona Halep a fost invinsa de cuplul Nicole Melichar SUA)/Kveta Peschke Cehia) cu 6-3, 1-6, 10-3, joi, in prima.

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci complicat pentru romanca la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat ca are tot respectul pentru Caroline Dolehide, pe care a invins-o greu, cu 1-6,.

Simona Halep - victorie superba, in doua seturi, contra lui Qiang Wang

Simona Halep se califica in sferturile de finala de la Indian Wells, dupa victoria in doua seturi, 7.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )