Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep, finalista saptamana trecuta la Montreal, se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 5. 546 de puncte, dar s-a apropiat de pozitia secunda detinuta de rusoaica Maria Sarapova,. continuă pe Antena3

Simona Halep. Mesajul lui Mirel Radoi pentru finalista de la Toronto

ii dorim multa bafta, sper sa castige finala de la Toronto si stim ca este alaturi de noi, ca este stelista. Si noi suntem alaturi de ea. Si nu doar suporterii Stelei, ci toti romanii. Ne.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 5. 546 de puncte, informeaza site-ul wtatennis. com. Pe primul loc in clasamentul WTA se mentine Serena Williams SUA), cu 11. 821 de puncte, fiind.

Simona Halep a abandonat in finala turneului WTA de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a pierdut finala turneului WTA de la Toronto, Canada, impotriva elvetiencei Belinda Bencic, abandonand in setul decisiv, la scorul de 7-6 7/5), 6-7 4/7), 3-0 in favoarea adversarei sale, dupa ce a acuzat probleme de sanatate.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la doar 490 de puncte in urma Mariei Sharapova - Romania are cinci jucatoare in TOP 100

Simona Halep si-a consolidat pozitia a treia din ierarhia WTA, jucatoarea noastra acumuland 5546 de puncte. Halep are cu doar 490 mai putin decat Maria Sharapova, ocupanta locului doi. Lider se mentine Serena Williams 11821 puncte). Romania are in continuare cinci sportive in TOP 100: Halep, Begu, Niculescu, Dulgheru si Mitu.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Toronto, cu victoria numarul 300 din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-1, pe sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA si cap de serie numarul 6.

WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-4, pe Sara Errani locul 17 WTA si cap de serie numarul 15). Dupa un inceput ezitant, italianca a avut 2-0 si 40-15 pe serviciul Simonei, Halep a aratat ca este jucatoarea mai buna, reusind datorita deplasarii si a loviturilor castigatoare sa treaca de o jucatoare cu mare experienta in circuit. In finala, Simona o va intalni pe Belinda Bencic a trecut de Serena Williams).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto, unde va juca impotriva sportivei Belinda Bencic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17.

WTA Toronto: Simona Halep - Belinda Bencic in finala, dupa ce elvetianca a invins-o pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie nr. 2, o va intalni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, in finala Rogers Cup, dupa ce sportiva elvetiana a invins-o, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe Serena Williams, in penultimul act al competitiei cu premii de 2,5 milioane de dolari de la Toronto, transmite Mediafax.

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci.

Simona Halep, calificare in finala Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup. Simona s-a impus in doua seturi, 6 - 4, 6 - 4, la capatul unei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )