Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep nu va merge la US Open. Suma incredibila pe care ar fi putut s-o castige

Antena3 Antena3,
Simona Halep nu va merge la US Open. Suma incredibila pe care ar fi putut s-o castige

Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va participa la US Open in acest an. Tenismena, care era principala favorita a a US Open 2020, a luat aceasta decizie din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19 din Statele Unite. continuă pe Antena3

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

Decizie finala: Simona Halep nu va participa la US Open

La doar o zi dupa ce si-a trecut in CV castigarea turneului de la Praga, Simona Halep a anuntat pe contul personal de Twitter ca a luat decizia de a nu participa la Grand Slamul de la US Open.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Simona Halep a hotarat daca merge sau nu la US Open

Asa cum a promis dupa finala castigata la Praga, Simona Halep s-a decis in privinta participarii la US Open, turneu care debuteaza in 31 august la New York.

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa .

Simona Halep a anuntat cand va lua o decizie privind participarea la US Open

Simona Halep a anuntat, dupa ce a castigat Praga Open, cand va lua o decizie privind participarea ei la US Open.

Simona Halep, despre urmatoarea adversara de la Praga. Ce a putut sa spuna despre jocul ei!

Simona Halep a facut declaratii cu privire la noua sa adeversara de la Praga, dupa ce a trecut cu emotii de cehoaica Barbora Krejcikova, obtinand un scor de 3-6, 7-5, 6-2 in decisiv, dupa un adevarat duel ce s-a intins pe durata a mai bine de doua ore. Astazi, sportiva noastra va juca in sferturile .

Simona Halep refuza sa participe la US Open. Ce motiv a invocat

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a anuntat, luni, ca nu va participa la.

Cu cine ar putea juca Simona Halep finala Praga Open 2020

Simona Halep 2 WTA) si-a reluat activitatea in forta, dupa luni de zile de pauza, din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul lider mondial a trecut la turneul de la Praga de Polona Hercog 46 WTA), Barbora.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )