Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Playtech Playtech,
Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Ministru Sanatatii si alti membrii ai Guvernului pregatesc setul de masuri de preventie necesar pentru protejarea elevilor, odata cu inceperea anului scolar, din 14 septembrie. Conform declaratiilor de ultima ora ale lui Nelu Tataru, documentul urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, dupa consultarea cu premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis.

Elena Chiriac de la Ferma, desfigurata in bataie de 5 fete! Informatii de ultima ora despre agresiunea suferita

Elena Chiriac, fiica jurnalistului Romeo Chiriac, s-a inscris la ultima editie Ferma, emisiunea difuzata de Pro TV, unde se anunta a fi o concurenta redutabila. Practicanta de taekwoando, tanara a trecut printr-o adevarata drama, in urma cu 5 ani, cand a fost batuta crunt. Elena Chiriac de la Ferma, campioana nationala la taekwoando, a fost .

WTA Praga: Simona Halep, in finala dupa un meci echilibrat cu Irina Begu (7-6, 6-3) Duel cu Elise Mertens pentru titlu

Dupa un prim set in care serviciul i-a pus foarte mari probleme a avut sapte duble greseli), Simona Halep a reusit sa isi gaseasca ritmul in fata Irinei Begu, a profitat de oboseala acesteia care a reusit insa cateva lovituri castigatoare superbe) si s-a impus cu 7-62), 6-3, calificandu-se in finala turneului WTA de la Praga. Meciul a durat o ora si 31 de minute. Pentru titlu, Simona Halep se va duela cu belgianca Elise Mertens 23 WTA, a treia favorita), duminica, nu inainte de ora 14:30.

inca un titlu pe zgura - Simona Halep, campioana la Praga (6-2, 7-5 vs Elise Mertens)

Dupa un inceput de meci ezitant, Simona Halep a preluat complet controlul partidei cu Elise Mertens, a obtinut primul set fara probleme si parea sa se desprinda si in setul secund a facut break in primul game). Belgianca 23 WTA) a inceput sa riste mult mai mult si sa diversifice loviturile reverul sau in lung de linie a fost la inaltime), insa Simona a practicat un joc foarte solid, a servit bine, a oprit la timp seria buna a adversarei Mertens a castigat trei game-uri consecutive si a condus cu 5-4) si s-a impus cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 35 de minute. Pentru Simona Halep, titlul de la Praga este al 21-lea castigat in cariera a mai jucat alte 17 finale).

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

Simona Halep si Barbora Krejcikova se intalnesc azi, la Praga Open 2020. Unde poti vedea live meciul

Meciul dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova se va disputa joi, 13 august. Confruntarea este programata in jurul orei 16:00. DuelulSimona Halep si Barbora Krejcikova va putea fi.

Simona Halep, campioana la Praga!

La primul ei turneu dupa jumatate de an, Simona Halep a castigat titlul la Praga Open dupa o finala cu Elise Mertens din Belgia.

Simona Halep a anuntat cand va lua o decizie privind participarea la US Open

Simona Halep a anuntat, dupa ce a castigat Praga Open, cand va lua o decizie privind participarea ei la US Open.

Cu cine ar putea juca Simona Halep finala Praga Open 2020

Simona Halep 2 WTA) si-a reluat activitatea in forta, dupa luni de zile de pauza, din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul lider mondial a trecut la turneul de la Praga de Polona Hercog 46 WTA), Barbora.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.201 seconds )