Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Naomi Osaka, reactie controversata dupa eliminarea de la Roland Garros. Declaratia ciudata a liderului WTA

Nomi Osaka a oferit o replica neobisnuita dupa eliminarea din turul 3 de la Roland Garros, in urma esecului cu Katerina Siniakova.

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Intalnirea titanilor in prima semifinala de la Roland Garros

Prima semifinala de la Roland Garros va fi una grandioasa, cu Roger Federer si Rafael Nadal pe afis.

Duelul dintre Halep si Anisimova din sferturile Roland Garros ar putea fi amanat de ploaie! Creste tensiunea la Paris

Sfertul de finala dintre Simona Halep si tanara Amanda Anisimova ar putea fi amanat din cauza ploii abundente de la Paris, in conditiile in care niciuna dintre arene nu dispune de acoperis. Asadar, Simona.

Johanna Konta, prima semifinalista de la Roland Garros

Britanica Johanna Konta a eliminat-o, marti, pe americanca Sloane Stephens pentru un loc in semifinalele turneului de la Roland Garros.

INCENDIAR! Catalin Botezatu, PRIMA REACTIE dupa ce s-a spus ca are un COPIL SECRET: imi aduc aminte ca am avut o casierita foarte draguta, care era casatorita

Se cutremura showbiz-ul romanesc! Catalin Botezatu a oferit prima reactie, dupa ce s-a spus ca ar avea un copil secret, negand cu vehementa ca Alexandru 21 e ani) ar fi baiatul lui, potrivit.

Eugen Neagoe prima reactie dupa numirea la Dinamo

Dinamo si-a schimbat antrenorul luni, iar noul tehnician Eugen Neagoe a vorbit pentru prima data in calitate de tehnician al cainilor.

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Simona Halep coboara pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, campioana in 2018 la Roland Garros, a fost eliminata de tanara Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA) in sferturile competitiei, scor 6-2, 6-4 si va cobori pana pe pozitia a opta in clasamentul WTA. Simona a reusit sa apere doar 430 din cele 2000 de puncte castigate anul trecut la Grand Slam-ul din Paris.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,335 seconds )