Libnet.ro
UNICEF

1 Iun.

Simona Halep n-are liniste. Unchiul ei a fost condamnat definitiv la inchisoare dupa moartea unei femei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep n-are liniste. Unchiul ei a fost condamnat definitiv la inchisoare dupa moartea unei femei

Simona Halep se pregateste sa ia startul la turneul de la Roland Garros, dar vestile din familia sa nu sunt deloc bune. continuă pe Adevărul

Unchiul Simonei Halep, condamnat definitiv dupa ce o angajata a murit in fabrica sa

Constantin Arghir, unchiul Simonei Halep, a fost condamnat definitiv in dosarul in care o femeie de 45 de ani, angajata sa, a murit in urma unui explozii la ferma din Dorobantu apartinand.

Probleme in familia Simonei Halep. Unchiul acesteia, condamnat la inchisoare

Probleme in familia Simonei Halep. Unchiul acesteia, Constantin Arghir, a fost condamnat definitiv. Acesta a fost condamnat in dosarul in care o angajata de-a sa si-a pierdut viata intr-o.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Emotii pentru Roland Garros! Simona Halep intra de azi pe mana medicilor

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma, unde a fost invinsa de Elina Svitolina, si acuza probleme medicale.

CTP vorbeste despre neintelegerile dintre Simona Halep si Darren Cahill: N-a sesizat bine si nevoile ei psihice

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma, unde a fost invinsa in trei seturi de ucrainianca Elina Svitolina.

Simona Halep a decis in privinta participarii la Roland Garros

Simona Halep25 de ani) a ajuns de marti la Paris, acolo unde se va pregati pentru startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului,Roland Garros, turneu ce se va desfasura in perioada 28 mai.

Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce sanse are sa joace la Roland Garros

Simona Halep, vazuta drept favorita la castigareaRoland Garros-ului, ar putea rata participarea la turneul care incepe pe 28 mai, scrie GSP. Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie,.

WTA: Simona Halep se mentine pe 4 - Elina Svitolina, noul lider din Race to Singapore

Dupa ce a pierdut finala turneului Premier 5 de la Roma, Simona Halep a ratat sansa de a urca pe locul 3 in ierarhia WTA de simplu. Elina Svitolina, sportiva care a invins-o pe Simona, este noul lider din Race to Singapore, ierarhie care stabileste jucatoare care se vor califica la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, anunt despre participarea la turneul de la Roland Garos: Am un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joc

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial, a anuntat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni, potrivit Agerpres.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 1 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )