Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai. O puteti vota pe site-ul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai. O puteti vota pe site-ul WTA

Performantele recente ale Simonei Halep nu au trecut neobservate. Finalista de la Roland Garros este nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams. Halep este. continuă pe Antena3

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

VIDEO Mazare s-a razgandit. Simona Halep primeste titlul de cetatean de onoare al municipiului Constanta

La trei luni dupa ce a primit titlul de cetatean de onoare al Judetului Constanta, Simona Halep ia aceiasi distinctie si in municipiul Constanta. Initial, Radu Mazare a refuzat sa faca acest gest.

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru titlul de jucatoarea lunii mai. Unde poate fi votata

Dupa calificarea in ultimul act de la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai. Romanca este in competitie cu Maria Sarapova 5 WTA), cea care a castigat trofeul parizian si Serena Williams, ocupanta pozitiei de lider in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Americanii explica ce ar insemna pentru Simona Halep sa castige titlul la Roland Garros

Jurnalistii americani de la USA Today le-au analizat cu lux de amanunte pe cele doua jucatoare care se vor duela pentru suprematie pe zgura pariziana, Maria Sarapova si romanca Simona Halep. Daca va triumfa jucatoarea noastra, ea va bifa cateva borne istorice, ce o vor propulsa in galeria numelor grele din tenisul mondial.

Mazare: Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Constantei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a afirmar, marti, ca jucatoarea de tenis Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al orasului in urmatoarea sedinta de Consiliul Local, care va avea loc in aceasta luna, relateaza Mediafax.

VIDEO Simona Halep vs Maria Sharapova - Cele mai spectaculoase loviturile ale finalei feminine de la Roland Garros

Simona Halep si Maria Sharapova au oferit un meci superb pe Philippe Chatrier, finala de la Roland Garros fiind cea mai spectaculoasa din ultimii 13 ani. Meciul s-a intins pe durata a trei ore si doua minute a doua cea mai lunga din istorie). Sportiva din Rusia s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-75), 6-4. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante puncte ale disputei.

Simona Halep, la sosirea in tara de la Paris: Sunt mai emotionata ca inaintea finalei, nu pot exprima in cuvinte fericirea pe care o simt

Simona Halep a sosit in Romania in aceasta seara si a sustinut o conferinta de presa in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

Maria Sharapova a felicitat-o pe Simona Halep. A jucat formidabil. A fost cea mai grea finala din cariera mea!

Maria Sharapova a declarat, sambata, dupa victoria de la Roland Garros, ca Simona Halep a jucat incredibil si a felicitat-o pe romanca. A fost cea mai grea finala din cariera mea. Felicitari Simonei, a.

Simona Halep, invinsa cu greu in finala Roland Garros, Maria Sharapova a castigat titlul in trei seturi

Simona Halep a pierdut in trei seturi, 4 - 6, 7 - 6, 4 -6, finala de la Roland Garros, contra Mariei Sharapova. Simona era singura jucatoare din competitie care nu cedase niciun set in aceasta editie a turneului,.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )