Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

B1 B1,
Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena. continuă pe B1

Veste EXCELENTA despre Simona Halep. De azi e OFICIAL pe loc 3 in WTA. Cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca.

Liderul de la Tiraspol Evgheni Sevciuk: Cea mai buna solutie este un divort civilizat intre Transnistria si Republica Moldova

Liderul regimului de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a declarat, intr-un interviu pentru Euronews, ca semnarea Acordului de Liber Schimb intre Chisinau si Bruxelles va avea consecinte negative pentru Transnistria si, in acest context, un divort civilizat de Republica Moldova ar fi cea mai buna solutie, transmite Mediafax.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai. O puteti vota pe site-ul WTA

Performantele recente ale Simonei Halep nu au trecut neobservate. Finalista de la Roland Garros este nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams. Halep este.

VIDEO Simona Halep vs Maria Sharapova - Cele mai spectaculoase loviturile ale finalei feminine de la Roland Garros

Simona Halep si Maria Sharapova au oferit un meci superb pe Philippe Chatrier, finala de la Roland Garros fiind cea mai spectaculoasa din ultimii 13 ani. Meciul s-a intins pe durata a trei ore si doua minute a doua cea mai lunga din istorie). Sportiva din Rusia s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-75), 6-4. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante puncte ale disputei.

Cea mai buna bucatarie romaneasca boiereasca

Am revenit la Zexe dupa mai bine de trei ani si l-am gasit complet schimbat. In bine, din toate punctele de vedere, si in primul rand in ceea ce priveste bucataria. Saloanele sunt cam la fel, cu decoruri opulente si cam ostentative care nu plac.

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru titlul de jucatoarea lunii mai. Unde poate fi votata

Dupa calificarea in ultimul act de la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai. Romanca este in competitie cu Maria Sarapova 5 WTA), cea care a castigat trofeul parizian si Serena Williams, ocupanta pozitiei de lider in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep 22 de ani), a urcat, in premiera, pe locul al treilea in clasamentul WTA dat publicita and tii astazi, dupa cea mai buna performan and ta a carierei sale, finala de la Roland Garros, disputata sambata cu rusoaica Maria Sarapova.

Ponta si Geoana, deplasare la Roland Garros. Premierul: Rezultatul nu mai conteaza, Simona a fost cea mai buna

Premierul Victor Ponta, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, dar si senatorul social-democrat Mircea Geoana au privit, sambata, din tribuna partida de tenis dintre Simona Halep si Maria Sarapova.

Maria Sharapova: A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, tot respectul pentru Simona Halep

Maria Sharapova a castigat, sambata, pentru a doua ora in cariera turneul de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia trecand in trei seturi de Simona Halep. A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, a precizat Sharapova.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )