Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep, NOUTATI de ULTIMA ORA despre starea de sanatate: Tocmai am vazut un alt doctor. N-o sa mai joc tenis pana...

B1 B1,
Simona Halep, NOUTATI de ULTIMA ORA despre starea de sanatate: Tocmai am vazut un alt doctor. N-o sa mai joc tenis pana...

Simona Halep a venit cu noi detalii despre starea sa de sanatate dupa ce a anuntat ca sufera de hernie de disc. Tenismena romana a precizat ca a vazut inca un doctor, iar acesta i-a spus ca poate. continuă pe B1

Simona Halep, precizari de ultima ora despre hernia de disc. Ce va face

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, iar reactia fanilor a venit imediat. Mai mult, au aparut tot felul de scenarii privind viitorul sportivei in.

MOMENTE EMOTIONANTE in viata Roxanei Ciuhulescu! DETALII DE ULTIMA ORA despre nunta: Ma cununa preotul care...

Peste trei zile, Roxana Ciuhulescu se cununa religios cu Silviu Bulugioiu si isi boteaza si copilul. Este un eveniment grandios, cu o semnificatie importanta, iar ziua de duminca fi una plina de.

Viorica Dancila, date de ultima ora despre organizarea referendumului: in ce stadiu se afla pregatirile (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca autoritatile sunt in calendarul propus in ceea ce priveste pregatirea tehnica pentru referendumul din 6 si 7.

Informatii de ULTIMA ORA despre : Din pacate e adevarat...

Si s-au casatorit civil in urma cu aproximativ doi ani si au impreuna o fetita. Vedeta a marturisit ca se gandesc sa faca si cununia religioasa. O sa vedem, nu ma.

Simona Halep, declaratie despre starea sa de sanatate: Mi s-a blocat spatele, voi face un RMN

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seara, la revenirea la Bucuresti, ca s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind ca marti va face un RMN. Nu stiu exact ce am, am dureri.

Simona Halep SOCHEAZA! Ce spune tenismena despre cea mai mare problema a ei: Vin din Romania!

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei americane New York Times, despre sezonul pe care l-a avut in 2018, accidentarea de la spate si despre problemele ei de pe teren. in ultimul an am luc.

Simona Halep, veste teribila pentru cariera ei: ce afectiune medicala are

Simona Halep a anuntat, pe Facebook, ca starea ei de sanatate nu e prea buna. A explicat ca trebuie sa faca mai multe investigatii, dar deocamdata stie ce are. Mai trebuie sa stie ce face pe viitor. Simona Halep a anuntat pe Facebook ca are hernie de disc. Mesajul a fost transmis in engleza. Conform [] .

Simona Halep: Am vazut un alt doctor, mi-a spus ca pot juca. Fac exercitii pentru a ntari muschii din acea zona

Simona Halep a oferit noi detalii in legatura cu problemele de sanatate pe care le are sufera de hernie de disc), liderul mondial precizand ca a vazut inca un doctor, iar acesta i-a spus ca poate juca. Simona a mai spus, printre altele, ca face exercitii pentru a intari muschii din zona cu probleme.

Simona Halep: Ma duc sigur la Turneul Campioanelor

Ultima perioada nu a fost deloc usoara pentru Simona Halep: a fost eliminata de la primul meci la ultimele trei turnee la care a participat US Open, Wuhan si Beijing) si a aflat ca are si o hernie de disc. Cu toate acestea, liderul mondial a precizat ca va participa la Turneul Campioanelor 21-28 octombrie, Singapore).

Simona Halep: Am facut un RMN si am aflat ca am hernie de disc

Simona Halep a aflat raspunsul problemelor sale din ultima perioada a abandonat la Beijing), liderul mondial anuntand pe contul personal de Twitter ca sufera de o hernie de disc. in acest an, liderul mondial ar fi trebuit sa mai participe la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )