Libnet.ro
UNICEF

10 Iun.

Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a castigat turneul de la Praga

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a castigat turneul de la Praga

Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a castigat, duminica, turneul de la Praga. continuă pe România Liberă

Simona Halep, castigatoarea turneului de tenis de la Praga

Simona Halep, numarul 2 WTA,a triumfat laturneul de tenis de la Praga, invingand-o pe Elise Mertens in doar doua seturi,cu 6-2, 7-5. Halep a castigat a 21-a finala din cariera si al doilea.

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Cristian Tudor Popescu, dupa ce Halep a castigat turneul de la Praga: A invins pandemia

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa ce Simona Halep a castigat finala turneului de la Praga, in fata jucatoarei de origine belgiana Elise Metens.

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o pe Elisei Mertens

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Praga. Romanca s-a impus in finala competitiei din Cehia in fata jucatoarei de origine belgiana Elisei Mertens, cu scor 6-2, 7-5!.

Cu cine ar putea juca Simona Halep finala Praga Open 2020

Simona Halep 2 WTA) si-a reluat activitatea in forta, dupa luni de zile de pauza, din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul lider mondial a trecut la turneul de la Praga de Polona Hercog 46 WTA), Barbora.

WTA Praga: Simona Halep vs Magdalena Frech - Programul zilei de vineri, anuntat de organizatori

Simona Halep va incerca, vineri, sa se califice in semifinalele turneului de la Praga, numarul doi WTA urmand sa o intalneasca pe Magdalena Frech Polonia, 174 WTA). Tot in aceeasi faza a competitiei va evolua si Ana Bogdan: duel cu Kristyna Pliskova.

Galerie foto. Imagini de poveste cu Simona Halep! A sarit in raul Vltava dupa titlul castigat la Praga

Simona Halep a avut parte de o saptamana de neuitat la Praga. A castigat titlul la primul turneu de dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus si a celebrat cu stil. Dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens, Simona Halep si-a respectat o promisiune pe care a facut-o jurnalistilor in timpul unei conferinte de presa de .

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )