Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

Playtech Playtech,
Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane . continuă pe Playtech

Asa am trait Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Praga

La primul turneu dupa intreruperea sezonului Simona Halep a disputat finala de la Praga impotriva belgiencei Elise Mertens.

inca un titlu pe zgura - Simona Halep, campioana la Praga (6-2, 7-5 vs Elise Mertens)

Dupa un inceput de meci ezitant, Simona Halep a preluat complet controlul partidei cu Elise Mertens, a obtinut primul set fara probleme si parea sa se desprinda si in setul secund a facut break in primul game). Belgianca 23 WTA) a inceput sa riste mult mai mult si sa diversifice loviturile reverul sau in lung de linie a fost la inaltime), insa Simona a practicat un joc foarte solid, a servit bine, a oprit la timp seria buna a adversarei Mertens a castigat trei game-uri consecutive si a condus cu 5-4) si s-a impus cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 35 de minute. Pentru Simona Halep, titlul de la Praga este al 21-lea castigat in cariera a mai jucat alte 17 finale).

Simona Halep Irina Begu 7-6, 6-3. Simona se califica in finala de la Praga! Pentru titlul 21 al carierei

UPDATE, ora 17:45 Simona Halep s-a calificat in finala de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6, 6-3. in ultimul act, Simona o va infrunta pe Elise Mertens. Simona face break si este in finala. Simona isi face serviciul. Halep face din nou break. File this in .

Simona Halep, campioana la Praga!

La primul ei turneu dupa jumatate de an, Simona Halep a castigat titlul la Praga Open dupa o finala cu Elise Mertens din Belgia.

WTA Praga: Simona Halep, in finala dupa un meci echilibrat cu Irina Begu (7-6, 6-3) Duel cu Elise Mertens pentru titlu

Dupa un prim set in care serviciul i-a pus foarte mari probleme a avut sapte duble greseli), Simona Halep a reusit sa isi gaseasca ritmul in fata Irinei Begu, a profitat de oboseala acesteia care a reusit insa cateva lovituri castigatoare superbe) si s-a impus cu 7-62), 6-3, calificandu-se in finala turneului WTA de la Praga. Meciul a durat o ora si 31 de minute. Pentru titlu, Simona Halep se va duela cu belgianca Elise Mertens 23 WTA, a treia favorita), duminica, nu inainte de ora 14:30.

Elise Mertens, prima finalista la Praga. Are o placere sa bata romance in finala!

Jucatoarea belgiana Elise Mertens s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga, acolo unde Simona Halep si Irina Begu au ajuns in a doua semifinala.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni .

Galerie foto. Imagini de poveste cu Simona Halep! A sarit in raul Vltava dupa titlul castigat la Praga

Simona Halep a avut parte de o saptamana de neuitat la Praga. A castigat titlul la primul turneu de dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus si a celebrat cu stil. Dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens, Simona Halep si-a respectat o promisiune pe care a facut-o jurnalistilor in timpul unei conferinte de presa de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )